perjantai 29. kesäkuuta 2012

ostoksia!

J: Nyt niitä shoppailuja! Mun ei siis todellakaan ollut missään vaiheessa tarkoitus shoppailla tällä reissulla, sillä rinkkani oli jo lähtiessä liian täynnä ja tarkoituksena oli säästää rahaa Kreikan reissuun. Münchenissä kuitenkin poikkesin sateelta suojaan pariin kauppaan ja siellä oli ihan superhyvät alet menossa. Hillitsin kuitenkin itseni ja jätin vaikka mitä ihanuuksia ostamatta, sillä ajattelin, että Budapestissa olisi kuitenkin ne samat kaupat ja alet ja olisi paljon fiksumpaa shoppailla vasta viimeisessä kohteessa.. No arvatkaa vaan, oliko siellä missään vielä alennusmyyntejä! Ei muualla kun Mangossa ja New Yorkerissa, mutta niistä teinkin sitten tosi kivoja löytöjä!

Tällaista kuitenkin tarttui mukaan..


K1Xin koristoppi, niin ihana! En muista millon viimeksi olisin ostanut treenipaidan, oon varmaan viimeiset kymmenen vuotta käyttänyt kaikkia sponsoripaitoja tms. Tämä oli kuitenkin pakko ostaa kesän tulevia katukorismatseja ajatellen..


Mangosta ihan täydelliset housut! Musta on tullut viime aikoina todella tarkka housujen kanssa.. Jopa nirso! Niiden pitää olla just täydellisen pituiset (ennemmin liian lyhyet kuin pitkät), todella tiukat ja tietty kivan väriset. Noi on kaikkea sitä. Alkuperäinen hinta oli sen verran, etten niitä olisi ostanut, mutta onneksi ne oli -50%! Eli todellinen alelöytö. Yleensä en sellaisia tee.. :D


New Yorkerista kesätoppi. Katselin tätä varmaan kolmessa eri New Yorkerissa ja lopulta Budapestista tarttui mukaan huimaan 5€ hintaan.


Täydelliset korvikset! Rakastan sulkakorviksia ja yleensä aina hajotan/hävitän kaikki. Oon elämäni aikana omistanut varmaan yli kymmenen paria erilaisia sulkia ja tällä hetkellä niistä ehkä yhdet on käyttökelpoiset. Näistä lupaan pitää hyvää huolta..


Lippukuvioiset rantashortsit ostin ihan Kreikan reissua ajatellen, mutta kai niille löytyy käyttöä täällä Suomessakin.. Jos se kesä sieltä joskus saapuisi..

Näiden lisäksi mun oli pakko ostaa varvassandaalit, kun tajusin heti ensimmäisenä iltana hostellissa ettei ilman niitä oikein pärjää siellä käytävillä. Toinen pakko-ostos oli t-paita toisena päivänä, sen jälkeen kun olin onnistunut polttamaan olkapääni! :D

Mitäs tykkäätte?


4 kommenttia:

 1. ai että on kivat shortsit! tulis vaan sopivat kelit!!

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Niimpä :)

  Riikka: <3<3 Pian korista, että pääsee toppi päälle :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi mä oon kans katellu noita k1xin toppeja netissä jo vaikka kuinka kauan, mut vielä ei oo tullu tilattuu.. :/

  VastaaPoista