torstai 21. kesäkuuta 2012

MünchenJ: Terkut Münchenistä! Sain maasta erinomaisen ensivaikutelman, kun junamatkan aikana lentokentältä keskustaan satoi  ja ukkosti ihan hulluna. Lisäksi olisi varmaan eksynyt ilman mukavan saksalaisnaisen apua.. Tai ainakin mennyt väärään paikkaan junalla. Mikä järki siinä on, että alkupää menee eri paikkaan kun loppupää? :D Hostlalla olin joskus seiskan jälkeen seikkailtuani hetken keskustassa. Huoneessa en oo paljoa ollut, lähinnä kävin siellä nukkumassa. Oon kävellyt ihan hulluna pitkin kaupunkia, katsonut nähtävyyksiä (surffareita<3) hengaillut englischer gartenissa ja nyt istun datailemassa hostlan aulassa..

Parempia kuvia ja lisää reissujuttuja tulossa myöhemmin.. En jaksa käyttää enempää aikaa koneella, paljon on vielä nähtävää ja koettavaa tuolla ulkona. Aamulla hyppään junaan ja jatkan matkaa Salzburgiin, jossa seuraani liittyy eräs ihana kaveri. En malta odottaaa!!

3 kommenttia:

  1. ÄÄh, vitsit kun Münchenissä hengailu kuulostais niin houkuttelevalta.. Mutta eiii, minähän istun koko päivän sisällä pänttäämässä tenttimatskuja sanakirjan kanssa, jippii!! Noi surffarit on kyllä parhaita, niitä jaksais katella ties kuinka kauan...

    VastaaPoista
  2. Miffa: No niin jaksais! Mä olin varmaan lähemmäs tunnin istuskelemassa siellä.

    Anonyymi: Kivaa olikin!

    VastaaPoista