maanantai 4. kesäkuuta 2012

monday


J: Leikin kameralla, tarkoitus oli ottaa asukuvia. Eipä ne oikeen onnistunut ja itseasiassa en vieläkään tiedä mitä päälleni laittaisin. Hankalaa.. Ulkona paistaa aurinko ja näyttää kesälle, mutta mittari näyttää jotain kymmentä astetta..
Ei mulla muuten mitään vaateongelmaa olisi, mutta oon pian lähdössä Helsinkiin muutamaksi päiväksi kaverin luo ja sinne ei jaksa raahata puolta vaatekaappia mukaan.. Just kun sain viikonlopun kamat tyhjennettyä repusta, niin pitäisi pakata uudet tilalle. On tää lomailu sitten rankkaa!;)

Nyt taidan heitellä jotain kamoja kassiin ja suunnata juna-asemalle. Hauskaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja ihana asu ! :)

  VastaaPoista
 2. Asukuvien ottaminen on niin säätämistä :/ Ei kannatakaan ottaa paljoa tavaraa mukaan, kyllä varmasti Helsingistä löydät paljon uutta! :)

  VastaaPoista
 3. you look so pretty
  kiss from prague
  http://sienastyle.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 4. awesome shirt. you look really cute :)

  x Daisy

  TMG FASHIONBLOG

  VastaaPoista
 5. Joo eihän tässä oo mitään järkee! Mä laitan vaikka väkisin tänään sortsit päälle :D Ja kiitos sulle <3 magee paita!

  VastaaPoista
 6. Heippa!
  Tämä ei nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity mitenkään, mutta minkä hintaisia asuntoja Raumalla on opiskelijoille? Katselin hieman tarjontaa mm. Vuokraovesta ja siellä olleet asunnot oli samoissa hinnoissa kuin esim. täällä Tampereella. Minä kun ajattelin hakeneeni edullisempaan kaupunkiin opiskelemaan! :D

  -m

  VastaaPoista
 7. Ilona: kiitos :>

  riikka: kiitti!

  maija: totta! koskaan ne ei onnistu.. ei kyllä kauheesti löytynyt:(

  SIENA STYLE: thanks :>

  Daisy: thanks:)

  Laura K: Mulla oli shortsit, tosin sukkiksten kanssa:D Ne ei oo yhtään niin kivat silleen:(

  m: Mä maksoin viimeiset 3v 360€ asunnosta ihan OKL:n naapurissa. Noin 400€ saa melkeen maksaa isoimmista yksiöistä jos keskustasa haluaa :/ Raumalla on ollut vähän pulaa asunnoista sen Olkiluodon takia, kaikki ulkomaalaiset työntekijät vie parhaat kämpät:D Jos asuntoa etsii ihan tosissaan, niin kannattaa laittaa paikalliseen ilmaisjakelulehteen (Uusi Rauma) ilmoitus, niin mä sain asuntoni:)

  VastaaPoista