maanantai 25. kesäkuuta 2012

LichtenbergJ: Terkut Lichtenbergistä! Kaverini on siellä aupairina ja sain kunnian vierailla perheessä ja nähdä aitoa itävaltaista elämää. Syötiin lounas perheen kanssa, tarjolla oli mm. omasta possusta tehtyä paistia ja kaikkea muuta itävaltalaista. Perheen lapset oli ihan ylisöpöjä, mutta kommunikointi oli hieman hankalaa.. Mä en puhu sanaakaan saksaa ja lapset eivät tietenkään osaa englantia. Elekielellä siis mentiin! Tai no opinhan mä lopulta sanomaan "hyvää yötä" ja "tutti".. ;)

Kuvat on eiliseltä kävelyltä, tai patikointia se oikeastaan oli.  Kiivettiin ylös melkein 1000m korkeuteen, tai no noustiin vaan joku 300m, sillä perheen koti sijaitsi noin 600m korkeudessa.. Ei ihan tää tyttö ole tottunut sellaisiin maisemiin! Koko reissuun meni yhteensä noin kolme tuntia ja tuli hieman hiki, mutta oli kyllä sen arvoista! Maisema on tosin kuulemma hienompi silloin kun ilma on selkeämpi ja alppien lumihuiput näkyy.. Mutta kyllä mulle toikin kelpasi. Kävelyn lisäksi käytiin moikkaamassa perheen possuja (niitä joista ei ole vielä tullut paistia..) ja ihaltiin ylhäältä Linziä yövalaistuksessa.

Nyt olenkin jo Budapestissa.. Vietettiin tämä päivä Linzissä, joka on siis noin vartin päässä Lichtenbergistä. Iltapäivällä sanottiin kaverin kanssa heipat ja mä jatkoin matkaani tänne. Nyt pitäisi alkaa nukkua, että jaksaa huomenna pyöriä kaupungilla!

3 kommenttia:

 1. voi miten ihania kuvia.
  kuullostaa niin kivalta toi sun reissu, mäkin haluun!!
  nauti<3

  VastaaPoista
 2. Alpit <3 Määkin tahdon taas Itävaltaan patikoimaan, kun ne maisemat on vaan niin upeat.

  VastaaPoista
 3. Senja: kiitos <3 Nautin kyllä!

  Riina: Pitää joskus lähteä;) Oli ihan mahtavia maisemia, vaikka kuulemma ei edes parasta mitä Itävallasta löytyy! :D

  VastaaPoista