torstai 7. kesäkuuta 2012

Kirppikselle mars!

J: Käytin eilisen illan ja tämän aamun hinnoittelemalla kirppistuotteita. Nyt on Aarresaarella iso kasa mun ja Riikan vaatteita tosi halvalla! Kaikki vaatteet taitaa olla alle 3€ paria takkia lukuunottamatta ja kengätkin on suurin osa noin 2-3€. Lisäksi myynnissä on vähän meidän äiskän vaatteita, mm. aito nahkatakki suoraan -90 luvulta ;)


Aarresaari löytyy siis Salosta osoitteesta Vilhonkatu 22, eli ihan siinä keskustassa hyvällä paikalla (entinen TL-tukku?). Meillä on pöytä ainakin nyt viikon, saa nähdä jatketaanko sen jälkeen. Riippuu miten menee tavarat kaupaksi. Haluan päästä niistä eroon!
Loppuviikolla käyn todennäköisesti viemässä sinne lisää tavaraa.. Pitää vielä kerran karsia toi mun "vaatekaappi".. Oon aika kovalla kädellä karsinut sitä, sillä en voi kuitenkaan Englantiin ottaa paljon vaatteita mukaan, enkä jaksa säilöä vuotta kaapeissa mitään "ihan kiva" -vaatteita..

5 kommenttia:

 1. Ääää noi kiilakorkokengät tossa hyllyn päällä!!! Sääli että en oo lähelläkään Saloa :(

  VastaaPoista
 2. Hahah mä ootan jo kauhulla syksyllä edessä olevaa kaapin siivousta. Tai no muuttolaatikoiden siivoushan se lähinnä on. Kyllähän mulla oli tarkotus tehdä perusteellinen karsinta ennen kun talvella kuskasin kaikki kamani porukoille, mutta jotenkin se muutto sitten tulikin niin nopsasti, että se vähän jäi... :D

  VastaaPoista
 3. amazing photos :)
  your blog is awesome!!

  http://bubblemylicorice.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 4. rock'n'roll your life: You should go!!:D

  Annika: Ne oli kuulemma mennyt heti kun äiti oli käynyt siellä. Myöhästyit! :P

  Miffa: Se on kyllä inhottavaa puuhaa.. :D

  Bubble My Licorice: thanks dear :>

  VastaaPoista