keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

junassaR: Heii ja terkkuja junasta! Ja kiitos VR:lle hyvin toimivasta netistä, ainakin pendolinossa toimii täydellisesti.. Saa nähdä miten IC:ssä toimii, toivottavasti edes jotenkin.. Tiedättekö mikä muuten on ihan tajuttoman ärsyttävää junassa? Se kun pitää läppäriä siinä edessä olevalla pöydällä, joka on siis kiinni edessä istuvan penkissa, ja se edessä istuva päättää laittaa selkänojan niin alas kun saa. Nyt mä istun tän koneeni kanssa ihan pienessä tilassa tässä.. Että moi vaan sille isokokoiselle miehelle joka tuli kyytiin Kirkkonummelta, läsähti penkkiin istumaan ja laittoi selkänojan alas vauhdilla, täällä junassa on hei muitakin. Joo siis mä ymmärrän, että jotkut laittaa selkänojan alas, sitä vartenhan ne on, mutta kyllä mä ainakin ensin tarkistan mitä se takana istuva tekee, miettikää jos mulla olisi ollut tässä vaikka kahvimuki, eipä olisi kahvit mukissa enää..

Mutta, näissä kuvissa näkyy miten kamalasti mulla on tavaraa mukana! Iso urheilukassi, läppärilaukku tuolla selän takana, tavallinen laukku ja vielä kangaskassi jossa on mm. eväitä junamatkaa varten, kirja, leffoja jne.. Pakkasin maanantaina ennen kun lähdettiin Kemiöön ja menen kotiin vasta ensi maanantaina, kyllähän viikoksi tarviikin tavaraa, varsinkin kun on luvattu aika kylmää säätä.. Kuvissa näkyy myös mun uusi pitsitoppi, eikö ookin kiva? Heh, mä ainakin tykkään. Lauantaina mulla oli topin alla valkoinen tuubitoppi, nyt laitoin mustan topin. Ihan kivasti mustakin sopii, kuvio ainakin erottuu paremmin..

Mä alan nyt keräämään kamoja kasaan, pian pitäisi vaihtaa junaan.. Jee, pian näkee Jannen. Ollaankin jo viikko oltu eri paikkakunnilla..

10 kommenttia:

 1. ihana asu ! erityisesti tuo pitsipaitanen :---) AND I SO FEEL YOU ! joudun matkaamaan junalla hurjan usein ja aina sattuu joko joku haisuli eteen tai taakse tai juurikin isomahainen mies tai liikehtivä nainen eikä pöydän pitämisestä tule mitään D---:

  jos Poola Katarynasta tykkäilet, arvontaa olisi: http://rewindandplayagain.blogspot.fi/2012/06/poola-kataryna-arvonta-give-away.html

  VastaaPoista
 2. Todella nätti tuo sun pitsitoppi, sopii sulle tosi hyvin ja on ihanan kesäinen! :)

  VastaaPoista
 3. Pitsipaita on (y)!
  Pidän junareissuista juuri siitä syystä että mä törmään aina erittäin outoihin ihmisiin. Usein näistä ei voi tykkätä, mutta hauskaa se kuitenkin on istuskella siinä ja miettiä että mitä helvettiä. :'D

  VastaaPoista
 4. Mulla on tullut kahvit syliin lentokoneessa kun 10 vuotias edessä istuva poika heilutti tuoliaan 5min välein pystyyn ja takaisin maaten! Jouduin raivostumaan kun pojan vanhemmatkaan ei tunnin keikkumisen jälkeen sanoneet mitään!

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanan kesäinen pitsitoppi, mee like! :) Mukhavata juhannusta hei! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toppi! Sopii tosi hyvin ton farkkurotsin kaa :)

  VastaaPoista
 7. Minäki haluun pitsitopin, hyvältä näyttäää!
  Heh ja junatyypit on kyllä välillä hyvinmielenkiintosia. Esim kerran mun vieressä istu joku mies joka "luki lehtee" mut tosiasias kyyläs vuorotellen mun ja vastapäätä istuvan kaverin tissejä, öhm... Vilkasin herran lehtee ni siellä oli kyllä sudokutki väärinpäi että ei kauheen vakuuttavaa se lukeminen ollu :D

  VastaaPoista
 8. ihana tuo pitsitoppi!! hauskaa juhannusta sulle!

  VastaaPoista
 9. Ihanan ihana asu :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hanna: Kiitos :)

  Reetta: Kiitti paljon!

  hanna: Heh, joo se on ihan ok, jos ne on vaan outoja, mutta jos ne on sen lisäksi törkeen rasittavia...

  Klara: Siis toi on niiiin rasittavaa..

  Anonyymi: Kiitos!

  Maija: Juu niin sopii ;)

  Miffa: hahhaa, hyyyi :D

  Anonuumi: Kiitos :)

  Anna: Kiitos!

  VastaaPoista