tiistai 12. kesäkuuta 2012

juhla-asu


paita H&M
hame ebay
kengät Nelly 
clucth Primark
sormus JC

R: Tässä mun lauantainen juhla-asu! Tämä on taas tällainen asu jota ei millään saanut kuvissa näyttämään yhtään niin kivalta kun se oikeasti on. Varsinkin kun kuvat räpsittiin pienessä kiireessä ja asetusten takia (ainakin toivon että se on kameran asetusten vika) näytän ihan joltain albiino-lapselta.. Toi hame on niin ihana, tilasin sen ebaysta noin kuudella eurolla. Eli iso kiitos sille anonyymille joka vinkkasi tähän postaukseen, että oli tilannut omansa ebaysta. Mulla ei oikeesti tullut aiemmin mieleenkään katsoa sieltä. Ebaysta tilaaminen oli lopulta vähän liiankin helppoa ja toimitus oli yllättävän nopea, eli hyvät fiilikset jäi ensimmäisestä tilauksesta. Varmasti tulee jatkossakin tilattua sieltä jotain..

Asusta vielä sen verran, että eihän tämä nyt mikään tyypillinen juhla-asu ole, esimerkiksi häihin en laittaisi näin rentoa tai tuollaisia kenkiä. Nyt kyseessä oli kuitenkin hyvän kaverin valmistujaiset ja me juhlittiin vasta illalla, joten mun mielestä tämä sopi tilaisuuteen ja baarijatkoille paremmin kun hyvin. Ostin ton värikkään paidan H&M:stä ja pelkäsin vähän miten tuollainen löysä paita sopii löysän hameen kanssa, mutta yllättävän hyvin sopi vyön kanssa. Vaikka vähän leventääkin..

Mä alan nyt laittaa itseäni valmiiksi, lähdetään Jennan kanssa Naantaliin! Mennään katsomaan onko se oikeasti niin kiva kesäkaupunkin kun monet sanoo.. Onkohan ulkona niin lämmin että pärjää shortseissa? Toivotaan!

Tykkäättekö asusta?

6 kommenttia:

 1. asu on juhlavan rento, sopii sulle!

  VastaaPoista
 2. aivan ihana asu ja ihana hame !!!

  VastaaPoista
 3. ihana hame mutta toi paita on ihan karsee :D

  VastaaPoista
 4. jennakaroliina: onhan se :)

  Anonyymi: Kiitos!

  Senja: Kiitos!

  Anonyymi: Paita on ihana <3

  VastaaPoista
 5. amaziiiiiiing look!!love <3


  http://fashapple.blogspot.com/

  VastaaPoista