sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends

J: Joskus muutama vuosi sitten meillä oli tapana tyttöjen kanssa melkein joka illanvietossa ottaa "yhteiskuva", joko pakotettiin joku pojista ottamaan tai leikittiin itselaukasimen kanssa.. Nyt kuvien otto on jostain syystä vähän jäänyt ja viimekertaisesta tiimikuvasta on kertynyt jo aivan liikaa aikaa. Eilen sitten korjattiin asia, vaikka kaikki neidit eivät paikalla olleetkaan.


Mulla oli kamerassa varmaan parikymmentä kuvaa meistä, osa parempia ja osa vähän huonompia.. Kaikkista paras jää nyt julkaisematta.. Musta ei varmaan kauheasti tykättäisi jos laittaisin sen tänne;)


Kuvailun lisäksi iltaan sisältyi skumppaa, koiran rapsuttelua, kakun syömistä, Ellin hyvän tutkintotodistuksen ihastelua, vähän jalkapalloa ja lopulta päädyttiin siis Rikalaan tanssimaan. Kokonaisuudessaan aivan mahtava ilta. Voisko joku pitää taas pian jotkut juhlat? Haluan syyn juhlia. Ei siis mitään överikännibileitä, vaan hienoja vaatteita, korkeita korkoja, mansikka(juusto)kakkua ja kivoja ihmisiä!!

4 kommenttia:

 1. Lokakuussa ois aika isot juhlat. ;) -Piitu

  VastaaPoista
 2. Aika erikoisia asuvalintoja juhliin. Tai lähinnä ne rikkoo sitä perinteistä juhlamekkotyyliä. Vaikka itse tykkäänkin siitä enemmän.

  VastaaPoista
 3. viva LA jenny: Thanks!

  Piitu: Niiin on!:):) Harmi, kun en tiiä vieläkään pääsenkö:/

  Anonyymi: Mä en taas yhtään tykkää "siitä perinteisestä juhlamekkotyylistä", jos nyt tarkotat sillä sellaista puoleen reiteen ylettyviä, olkaimettomia, yksivärisiä mekkoja.. :D Mun mielestä kaikilla tytöillä oli tosi kivat asut, sankarilla varsinkin:)

  VastaaPoista