sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Eilinen

J: Sunnuntai jumitus! Oon joku ikuisuuden miettinyt, että mitäs kirjottaisin.. Oltiin eilen juhlimassa kaverin valmistujaisia, ehkä muutamalla juomalla on vaikutusta tähän fiilikseen, eh.. Tässä nyt kuitenkin eilinen juhla-asu, ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että pidin siitä aika paljon?

Hame Zara
Toppi Cubus
Kengät Spartoo
Laukku Superupee
Koru H&M

Oon aika ihastunut pitkiin hameisiin, sitäkään ei varmaan tarvitse mainita? Jo toinen viikonloppu putkeen hameen kanssa baarissa.. Ei yhtään niin ahdistavaa, mitä olen kuvitellut. Tosin vaarana on rappusissa astua helman päälle ja pilkun jälkeen kotiin kävellessä saatoin vähän vilautella tuon halkion kanssa.. Onneksi ei ollut paljon porukkaa liikenteessä täällä Halikossa päin.
Laitan ehkä myöhemmin lisää kuvia juhlista. Pitää ensin kysellä jengiltä, että kenen naama saa täällä näkyä ja muutenkin käydä niitä kuvia vähän läpi.. 

Nyt mä voisin jatkaa The big bang theoryn katsomista (lainasin Riikalta kolme ekaa kautta, miten niin no-life?) ja tietty syödä vähän lisää.. Mun on varmaan pari viikkoa tehnyt mieli tortilloja ja tänään päätin vihdoin tehdä niitä.. Nyt oonkin sitten syönyt sen parin viikon edestä!

Iskeekö hameet?

8 kommenttia:

 1. Oot todella kaunis!! Nätti hame..

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Toi hame on ihan superi!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiitos!

  Clara Turbay: I'm sorry but I don't undertand a word:D

  Alice Cross: thanks:>

  Milla: kiitti! tykkään kanssa..:)

  Refleksja: Thanks! I love it too:)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja hamonen, täällä ainakin tykkäillään makseista mekoista ja hameista! :)

  VastaaPoista