sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Boombox!

J: Helsingistä kotiuduttu! Ihan mahtava viikonloppu oli kyllä taas kerran.. Treffattiin perjantaina "opiston" tyttöjä. Käytiin syömässä, yksillä (vitsit Bar Llmas oli siisti paikka, suosittelen!) ja suunnattiin melko aikasin Piitulle nukkumaan. Aamulla mentiin keskustaan shoppailemaan ja yhden aikoihin vaihdettiin seuraa, tällä kertaa otettiin suunnaksi Meilahti ja Elinan tuparit. Illan kohokohta oli Boombox! Suvilahdessa järjestettiin ensimmäistä kertaa hiphop/reggae festarit ja pakko sinne oli mennä haistelemaan tunnelmaa..


..Ja olihan se meno hvyää! Missattiin alusta pari mun suosikkia, esimerkiksi Brädi ja Timo Pieni Huijaus, mutta nähtiin muita loistavia, kuten Lord Est, JVG, SMC Lähiörotat ja tietty Paleface! Mä niin rakastan tuollaisia festareita, ehdottomasti parasta kesässä.. Muutaman viikon päästä pääsee vielä Summer uppiin ja mun festarikesän päättää Aurafestit, joten tulee ainakin keikoilla käytyä.

Tänään nukuttiin pitkään, syötiin kunnon brunssi ja käytiin vähän shoppailemassa. Tai siis muut shoppaili, mä en jaksanut. Tulin pari tuntia sitten Saloon ja nyt pitäisi pakata.. Lähdetään Riikan kanssa huomenna mökille ja keskiviikkona suuntaan Saksaan/Itävaltaan. Jee!

3 kommenttia:

  1. Festarit on kyllä parhaita, vitsit ku iteki tekis mieli vielä joillekin tänä kesänä..
    Mutta tittididiiii Saksa voitti just lohkonsaa wuhuuu, ens matsi 22.6 illalla, toivottavasti oot sillon vielä Saksanmaalla et pääset näkemään vähän futistunnelmia :D Hehee pikkasen hyvät meiningit oli ainakiin tossa äskeisessä pelissä :DD

    VastaaPoista
  2. Greeeat blog!! :)

    i wait uu http://mysweetsoulmate.blogspot.com.es/

    VastaaPoista