perjantai 11. toukokuuta 2012

viikon vanha

R: Eka työviikko takana, jee! Aika on mennyt tuolla tosi nopeesti, yllättävän nopeesti siihen nähden mitä etukäteen ajattelin. Pian onkin jo loma! Oon yrittänyt nyt töiden alettua vältellä iltaisin koneella istumista, koska päivisin tulee istuttua koneen edessä melkeen 8h.. Pakko kuitenkin välillä päästä bloggailemaan ja lukemaan muiden blogeja!


 takki Primark
paita JC
housut H&M
laukku New Look
kengät Converse

Tässä on  viime lauantainen asu, toi on just sellanen mun tyypillinen "mitäs hittoa tänään pukisin"-asu. Raitapaita, värikkäät housut, nahkatakki ja converset toimii aina. Raitapaita on muuten uusi, ostin sen alle viidellä eurolla JC:n alesta. Mä en kauheen usein nykyään enää käy JC:ssä (miksi keskustan myymälä suljettiin?) mutta melkeen aina kun sinne eksyn niin löydän jotain kivaa. Tällä hetkellä JC:ssä olisi ihan täydellinen pitsimekko, mutta se maksaa ihan liikaa mun tän hetkiselle budjetille ja palkkakin tulee vasta kesäkuun puolessavälissä, tyhmää.

Mä alan nyt siivoomaan, meidän kämppä on ihan uskomattoman kamalassa kunnossa. En ole jaksanut töiden jälkeen siivota enkä pyykätä ja sen kyllä huomaa. Heippa ja hauskaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Kiva kun kurkistit blogiini :)! Tämäpäs on myös oikein nätti blogi ja hei valehtelematta eka kaksosten elämää käsittelevä blogi minkä näen :D! Hauska idea kerrassaan!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä helposti niin että töiden jälkeen ei paljon siivoilla jaksa... itse olen huomannut että jos jotakin meinaa tehdä niin se pitää tehdä heti töiden jälkeen :D Sillon vielä riittää hetki energiaa, sitten kun lösähtää vaikka sohvalle "vain hetkeksi" niin kaikki energiaa valuu pois :D

  VastaaPoista
 3. Uutistoimisto Anselmi: Kiitos :)

  Elisa: Juu niinpä! Mutta kyllä muuten tulee hyvä mieli sitten kun jaksaa siivota :)

  Essi: Kiitos!

  VastaaPoista