perjantai 1. kesäkuuta 2012

Valio PROfeel buzzausta

R: Pääsin taas mukaan Buzzador-kampanjaan. Tällä kertaa kyseessä on blogikampanja, jossa tuotteita ei buzzatakaan samalla tavalla kun normaalisti, eli jakamalla näytteitä ja kertomalla tuotteesta, vaan kirjoittamalla tuotteesta blogiin, twitteriin tms. Buzzattavaksi sain Valion PROfeel-tuotteita. PROfeel-tuotesarja on uusi, tuotteet sisältävät normaalia enemmän proteiinia. Lisää tietoa buzzadorina toimimisesta löydät täältä.

Photobucket

Tuotesarjaan kuuluu kahta erinmakuista rahkaa, jogurtteja ja proteiinijuomia. Mä tykkään ihan älyttömän paljon erilaisista rahkoista, itsetehty rahka (rahkaa+kermaa+maitoja) on ehdottomasti parasta, mutta myös kaupan valmisrahkat ja "bodarirahkat" kelpaa. Pakko myöntää että se maustamaton Ehrmann on kyllä aika kamalaa sellaisenaan, mutta syön sitä joskus mustikoiden ja vadelmien kanssa. Jogurteista en ole tykännyt koskaan. Kyllä niitä joskus syön, mutta oon niin vauva että jotenkin se koostumus ällöttää. En tiedä mistä tällaset traumat on tullut (heh, ette halua kuulla mun viili-traumoista). Proteiinijuomat on mulle ihan uusi tuttavuus, vaikka olen joskus urheillut tosi paljonkin, niin en silti ole juonut mitään sellaisia. Siinä siis lähtökohdat tälle testailulle..

Photobucket

Aloitetaan vaikka rahkasta. Mansikkarahka oli ihan hyvää jopa sellaisenaan. Eli voittaa mennen tullen kaikki maustamattomat rahkat. Söisin tätä silti ehkä mieluiten tuoreiden mansikoiden kanssa. Tai miksei mustikoidenkin.. Vaniljarahka oli positiivinen yllätys! Tosi hyvää, saattaisi sopia ehkä jopa johonkin leivontaan.. Näitä rahkoja tulee varmasti ostettua uudelleenkin, hyviä iltapaloja! Myös tuo tämän talouden miespuolinen henkilö piti näistä.

Photobucket
Photobucket

En siis ole mikään jogurttien ystävä, eli nämäkään eivät mitään suosikkeja olleet. Vadelmajogurttia söin ehkä puoli purkkia, mutta sen sivumaku toi yht'äkkiä mieleen jonkun ällön siiderin, joten poikaystävä sai syödä loput. Mansikka-mustikka jogurtti oli aika perusjogurtti mun makuun. En ostaisi uudelleen, mutta jos tätä jossain tarjottaisiin niin saattaisin kyllä syödä.. Niille jotka normaalisti syövät jogurttia, voin näitä suositella. Poikaystävä tykkäsi tästä(kin). PROfeel-jogurteissa on kaksinkertainen määrä proteiinia normaaleihin jogurtteihin verrattuna, eli niille jotka eivät pidä rahkasta nämä ovat hyvä proteiinin lähde. Hiilihydraattejakin näissä on normaalia vähemmän, eli käy myös niille, jotka jostain kumman syystä välttelevät hiilareita.

Photobucket

Proteiinijuomat ei ehkä ole ihan mun juttu. Siis koska tuollaisia kuuluu juoda, treenin jälkeen vai? Valion nettisivujen mukaan proteiinijuomat eivät ole kuntosalikävijöiden yksinoikeus, vaan sopivat muillekin esim. ihan vaan välipalaksi antamaan lisäenergiaa. Mä en kyllä valitsisi tällaista välipalaksi, maailmassa on niin paljon hyviä ruokiakin.. Ja mun mielestä välipalojen on oltava jotain syötävää, pureskeltavaa. Siksi en ehkä jogurteistakaan niin paljon tykkää, enkä varsinkaan niistä juotavista jogurteista. Mutta, tällaisen proteiinijuoman saattaisin ehkä joskus treenin jälkeen juoda jos olisi kiire. Missä tilanteissa te juotte proteiinijuomia?

Kokonaisuudessaan tästä uudesta tuotesarjasta jäi ihan positiiviset fiilikset. Kiva saada vaihtelua maustamattomille rahkoille! Ja ehkä mä jogurttiakin joskus opin syömään.. Oletteko te testanneet näitä tuotteita jo?

3 kommenttia:

  1. Hihiii :-D samoja fiiliksiä jugusta vähän, en kauheen usein syö :-P ja oon samaa mieltä että rahkat oli just jees, muita tuotteita tuskin tuun ostamaan..:-)

    VastaaPoista
  2. Senja: Mun alkoi just tekee mieli sitä vaniljarahkaa.. :D

    VastaaPoista
  3. mansikkarahkaa tarvii maistaa!

    VastaaPoista