keskiviikko 16. toukokuuta 2012

vaatekriisin lopputulos


housut Stradivarius
paita ja takki H&M
kengät Converse
laukku New Look
sormus Nelly
kaulakoru KappAhl


R: Jee, ylimääränen vapaapäivä huomenna! Tuli kyllä hyvään väliin, oon nyt viime päivinä töiden jälkeen tehnyt koulujuttuja ja yöunet on jäänyt ihan liian vähäisiksi. Ei kyllä haittaa, sillä nyt on kandi valmis ja ensi viikolla edessä kypsäri.. En mä olekaan kun pari kuukautta sen kanssa myöhässä, mutta eipä sillä niin väliä, pääasia että se on pian tehty.

Asusta sen verran, että tuo on ihan kamalan vaatekriisin tulos. Olin lähdössä sunnuntaina Saloon viettämään äitienpäivää ja myöhästyin melkeen junasta vaatekriiseilyn takia. Tuli vaan sellanen olo että vaatekaapissa ei ole yhtään mitään tarpeeksi keväistä ja siistiä. Alkoi kyllästyttää kaikki mun vaatteet. Teinkin viikonloppuna pienen inventaarion mun vaatteille ja aika paljon lähti taas kirpparikasaan. Lopulta kuitenkin pidin tästä asusta tosi paljon, oonkin odottanut että saa ottaa taas farkkutakin käyttöön.

Mitäs tykkäätte asusta?


6 kommenttia:

 1. Ihanan raikas asu! Mä oon niin kateellinen noista sun mintunvihreistä housuista :D Omien metsästys jatkuu edelleen..

  VastaaPoista
 2. mitä teette vaatteille jotka ei mee myydyksi kirpparilla?

  VastaaPoista
 3. Beautiful! :)

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Voi, nuo farkut ovat todella kivat ja sormuksiin ihastuin myös. Enpä ole tuollaisia ketjutettuja ennen nähnyt. :)

  VastaaPoista
 5. nooris: Kiitos, mäkin tykkään :)

  Krista: Kiitos! Etköhän säkin vielä hyvät löydä, niitä on paljon kaupoissa nyt.

  Anonyymi: Yleensä vaatteet menee melko hyvin, mutta ne mitkä ei mene kaupaksi jää odottamaan (vanhempien varastoon :DD) seuraavaa kirppiskertaa. Ja sitten kun jotkut vaatteet ei oo pariin kertaan mennyt niin viedään ne uffille.

  Jelisaveta Dukanovic: Thanks!

  Furi: Kiitos :) Ketjusormus on nellyltä, mutta merkiltään fris&company.

  VastaaPoista