tiistai 22. toukokuuta 2012

Turku Soundcheck!Turussa tapahtuu jälleen, sillä 31.5.-3.6 järjestetään Turku Soundcheck! Tapahtuma järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Turku soundcheck on urbaani rytmimusiikkifestivaali, joka painottuu reggae- ja hiphopmusaan. Klubin lavalla nähdään tänä vuonna mm. Jukka Poika (jeeee!), Raappana (vielä isompi jeee!), Ruudolf&Karrikoira, Asa & DJ Polarsoul, Noah Kin ja vaikka ketä muita.. Täältä voi tsekata perjantain ja lauantain esiintyjät.  Musiikin lisäksi Klubin pihalla pystytetään graffittiseinä,  jonka toteutuksesta vastaa Roots Cultural Movemen. Kertussa tarjoillaan DJ:n maustamaa brunssia ja Katarina-laivalla (jokilaiva+hyvä musa=<3) kuullaan lisää live-esiintyjiä ja DJ:tä! Lisäksi paikalla myös PointguardHuh, mitä ohjelmaa tiedossa..

Me ollaan menossa näillä näkymin Klubille ainakin perjantaina ja lauantaina.. Ja vähän se brunssikin houkuttelee! Mulla loppuu juuri sopivasti työt tuo torstai, eli melkeen voisi jo sillon raahautua Turkuun ja hengata sunnuntaihin saakka Katarinalla, Klubilla tai Kertussa.. Kuka on messissä?

Lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä. Lippuja Turussa myy myös Katarina, Asema, Stale ja 8raita. Kannattaa ostaa liput jo ennakkoon, niin ei ainakaan jää ilman.. Ja jos ei ole lippuihin varaa, niin tällä hetkellä facebook-ryhmässä on menossa ainakin yksi kilpailu, josta voi liput voittaa.. Lisäksi turkulaisilla on mahdollista käydä voittamassa torstaina Cup & Pintistä Turku Soundcheck visailusta liput itselleen.. Suosittelen!;) Eli nyt 31.5-3.6 kalenteriin ylös, toivottavasti nähään Turku Soundcheckissä!

5 kommenttia:

 1. löytyykö esiintyjien aikataulua jostain?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ei taida, mä en ainakaan oo vielä törmännyt missään aikatauluun. Kannattaa tykätä facebookissa Turku Soundcheckista (tai seurata twitterissa), sinne varmaan linkataan aikataulu jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
 3. Hello beautiful, I love your blog, you have a perfect style chic and elegant, have a new follower.

  I invite you to meet my blog, comentame what you think.

  A big hug, PersonalStyle.

  http://blogpersonalstyle.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 4. Jukkapoika jes! saapi nähdä jaksanko töitten jälkeen käväistä klubissa ;)

  VastaaPoista