lauantai 5. toukokuuta 2012

Täydellinen lauantai!

J: Tänään oli taas siskopäivä Turussa! Käytiin Riikan kanssa vähän shoppailemassa (saldoksi taisi tulla yksi toppi..) ja tietty syömässä!

Käytiin Bambussa, uusi aasialainen paikka, joka on avattu Hansan kultataloon. Riikka oli käynyt siellä jo aikasemmin Jannen kanssa ja oli tykännyt sillon. Ihan ok paikka oli, ei valittamista! Sushit tuli nopeasti ja paikka siisti ja ihan viihtyisä.. Niin viihtyisä kun kun ostoskeskuksessa, Raxin naapurissa sijaitseva aasialainen ruokapaikka voi olla.. ;) Miinusta tulee muovisista syömäpuikoista.. Mun mielestä niiden kuuluu olla puiset!

Sushien jälkeen näin Elinan. Käytiin imuriostoksilla ja tietty Ikeassa shoppailemassa kaikkea kivaa hänen uuteen kämppään, joka oli muuten tosi kiva. Oon kateellinen.. Shoppailun lomassa tuli tietty käytyä kahvilla ja juteltua parin viikon kuulumiset.


Ajelin Filmtownin kautta kotiin Saloon ja ilta on mennyt (huonon) leffan ja herkkujen parissa.. Alkuperäinen suunnitelma oli Rockin Hood ja Isoveli, mutta se suunnitelma onneksi hylättiin. Mua väsyttää ihan liikaa, en olisi jaksanut mitään keikkaa odotella. Ja välillä on ihanaa olla ihan yksin. Aamulla tyttöjen kanssa aamupalalle torille, on kyllä sekin ihan kivaa..

Nyt illan toinen leffa pyörimään ja ajattelin nukahtaa tuohon sohvalle. Toivottavasti muilla on ollut yhtä kiva lauantai kun mulla! 

4 kommenttia:

 1. haha mun mielestä toi bad teacher oli just hyvä! :D yleensä en tykkää noista perus jenkkikomedioista mutta tossa oli jotain hauskaa ja jaksoin jopa katsoa loppuun asti :p

  oltiin muutama päivä sitten syömässä siinä kultatalon creenzissä ja kateltiin tota sushipaikkaa sillä silmällä että ens kerralla sitten sinne! haha nauratti vaan kun kaikki ne muut raflat oli melkein ihan tyhjiä ja raxi pursusi ihmisiä :D mikä tätä kansaa vaivaa, ihan kamala paikka :D

  VastaaPoista
 2. Senja: Joo no oli siinä jotain hyviä kohtia ainakin näin tulevan opettajan näkökulmasta:D
  Blogimiitti Bambuun!

  VastaaPoista
 3. Voi ei mäkään en voinu sietää tota leffaa! :D Mut onneks Justin oli ihan semisti kuuma......

  VastaaPoista
 4. jutta: :D Justin oli aika söpö!

  VastaaPoista