keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tähtitaivas kattona, asvaltti mattona

J: Paluu arkeen ihanan neljän päivän vapaan ja täydellisen vapun jälkeen ei ollut yhtään niin paha mitä eilen illalla pelkäsin. Töissä oli kiva päivä, aurinko paistoi, sain nukkua pitkät päikkärit ja illalla näin vielä tyttöjä!
Hain Riikan puoli seitsemän juna-asemalta ja mentiin vähän kuvailemaan (tietty asuja, niistä lisää myöhemmin!) ja siitä sitten tyttöjen kanssa syömään.


Piti mennä Antonioon, mutta päädyttiinkin testaamaan Rikala Bar & Grill, joka on avattu entisen Fransmannin tiloihin. Ihan ok mesta, ruuat ei ollut mistään halvimmasta päästä, mutta ei todellakaan kallista! Mä söin maissikanaa punaviinikastikkeessa ja tykkäsin kyllä! Eikä muiden ruuissa mitään suurempaa vikaa ollut. Tonne tulee varmasti mentyä uudelleenkin, tai ainakin kesällä sinne terassille..

Ruokailun jälkeen Riikka heitti mut kotiin ja lähti takaisin Turkuun. Kävin vielä vähän pihalla kuvailemassa, täältä meiltä on niin ihanat maisemat auringonlaskun aikaan Halikon kirkolle ja vesitornille päin. Nytkin taivas oli ihan punainen!


Nyt on ihan pakko alkaa lukea Nälkäpeliä.. Riikka toi tänään mulle sen ekan osan ja varoitteli, että sen lukemista ei ihan helpolla lopeta.. Onneksi meen vasta kymmeneksi aamulla töihin, joten ei haittaa vaikka vähän lukeminen venyisikin.. Mulla on tosin Sinuhe Egyptiläinen ja Eat Pray Love jo valmiiksi kesken, mutta eiköhän kolmannenkin kirjan voi aina aloittaa.. ;)

Miten muiden keskiviikko on mennyt?

2 kommenttia: