perjantai 18. toukokuuta 2012

punaista ja valkoistaR: Tein viikko sitten H&M:lle tilauksen, mutta se oli vähän pettymys.. Päädyin palauttamaan kaikki muut paitsi tuon ihanan valkoisen virkatun liivin. Ihan paras farkkushortsien ja jonkun kivan topin kanssa! Valkoinen hippi t-paita on myös uusi, ostin sen henkkamaukasta Buzzador-kampanjasta saamallani lahjakortilla. Ja sekin sopii varmaan tajuttoman hyvin farkkushortsien kanssa. Kaikki sopii tällä hetkellä mun mielestä farkkushortsien kanssa, vielä tarvittaisiin se kesä. Kuvien mansikat on syöty jo aikoja sitten, oli muuten hyviä vaikka olikin espanjalaisia! Haluaa lisää.

Mä lähden nyt lenkille, ihanaa kun on "taas" perjantai! Olin nimittäin koko keskiviikon ihan perjantaissa.. Hauskaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. liivi näyttää tosi kivalta

  VastaaPoista
 2. AAaaaargh täältä uupuis vielä ne farkkusortsit! Vielä ehtii onneks :D

  VastaaPoista
 3. Liivi on ihan mahtava! Mullakin ois hakusessa joku samantyylinen :)

  VastaaPoista
 4. Ooon ollu tossa buzzadorissa jo monta kuukautta, enkä oo päässy mukaan mihinkään kamppanjaan vielä. Miten ne siellä valitsee kuka saa ja mitä ? :D Mua alkaa jo oikee ärsyttämään ku haluisin päästä mukaan! Pitääkö mun ite tehä jotain että pääsen mukaan johonkin kampanjaan?

  -Anni

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit mulle tuli kans tuo valkoinen "hippi"paita elen postissa ja se oli kyllä aivan ihana :) Just täydellinen kesää varten!

  ja siistiä, buzzadorko antaa välillä lahjakortteja? Olispa kivaa päästä taas johonkin kamppanjaan mukaan :)

  -Maija-

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :)

  Klara: Löydät sä ne!

  Maija: H&M:ssa on :)

  Anni:Mullakin meni jonkun aikaa että pääsin ekaan kampanjaan, rekisteröidyin jo monta vuotta sitten. Nyt pääsin taas yhteen kampanjaan, mutta siihen pääsin blogin ansiosta! Se on siis vaan bloggaajille tarkoitettu kampanja, postailen siitä myöhemmin :) En tiedä katsooko ne niitä pisteitä, joita voi saada esim. kutsuessaan kavereita buzzadoriksi..

  Maija: Joo siis sillon kun oli se pizzakampanja niin ne pizzat piti itse ostaa, mutta sai lahjakortin presentcard.fi:hin ja sieltä sitten tilasin ton H&M:n lahjakortin.

  VastaaPoista