perjantai 25. toukokuuta 2012

puisto hengailua

 Photobucket
 Photobucket
 Photobucket
 Photobucket
 Photobucket
 Photobucket

R: Jee viikonloppu! Olin tänään pitkän päivän töissä, mutta kävin välillä tekemässä kypsärin! Jes, nyt on sekin ohi ja kandi vihdoin palautettu.. Yksi elämänvaihe taas takana, gradua odotellessa.. Ihana tunne kyllä kun ei koko ajan tarvitse miettiä että pitäisi korjailla kandia töiden jälkeen.

Jenna tuli melkeen heti mun töiden jälkeen Turkuun, käytiin cittarista Nvähän ostamassa evästä ja mentiin Samppalinnan puistoon istumaan. Ihana ihana sää! Sais jatkua tällaisena mieluiten syyskuun alkuun asti.. Nyt mulla on tässä vähän poikakaverin kanssa neuvottelut kesken että mitä illalla tehdään, mä oon kyllä koti-illan kannalla, mutta saa nyt nähdä.. Nauttikaa auringosta!

6 kommenttia:

 1. Moi Riikka! Tää ei nyt tähän postaukseen varsinaisesti liity,mutta olit kirjoittanut tuonne Doriksen blogiin ettet ole löytänyt kaupasta niitä protskujuomia.Niin meillä on ne juomat ihan "lämpimässä" samassa välissä kun luontaistuotteet kun ei ollut kuulemma hyllypaikkaa muualla.Kannattaa kysyy kuitenkin vaikka joltain myyjältä niin varmasti jostain löytyy.Itse etin myös kylmähyllyistä kunnes sitten kysyin kun menin töihin ja sain tietää missä meillä niitä säilytetään :D

  VastaaPoista
 2. Ella: kiitos :)

  Annika: Voi kiiitos paljon kommentista! Mulla ei tullut mieleenkään että ne vois siellä olla, pitääkin tarkistaa seuraavaksi kun meen prismaan. Niitäkin ois kiva kokeilla!

  VastaaPoista
 3. puistohengailu on parasta ! onnea kandista :---) ihana tuo pitsiliivi !

  VastaaPoista
 4. Hanna: niin on, harmi kun nyt on niin huono sää :( Ja kiitos <3

  AVY: thanks!

  VastaaPoista