keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Prahasta ostettua

R: Meillä oli Prahassa ihan liian vähän aikaa siihen nähden miten paljon tekemistä siellä oli, mutta ehdittiin silti yhtenä aamupäivänä shoppailemaan! Päätettiin Jannen kanssa lähteä yhteen ostoskeskukseen, joka oli metromatkan päässä. Tehokkaan shoppailun kannalta ostoskeskus, jossa kaikki suosikkikaupat on saman katon alla, on paljon kätevämpi kun keskustan kaupat, jotka on sinne tänne levittäytyneet.. Mentiin Arkady Pankrac-ostoskeskukseen, josta löytyi mm. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Next.. Tällaista sieltä löytyi..


Mintunvihreät housut olikin samanlaiset kun Jennan, ups.. Jenna osti omansa Budapestistä ja mä muistin että ne olisi olleet vähän erilaiset. Nooh, nyt meillä on samanlaiset housut, eipä ole eka kerta. Ostopaikkana Stradivarius.


Stradivariuksesta löytyi myös ihana vihreä toppi. Materiaali on sellasta ihanan kevyttä, neulottua, vähän läpinäkyvää. Tämä toppi näyttää älyttömän kivalta vaaleiden shortsien kanssa!


New Yorkerissa oli vaikka mitä kivaa, löysin jopa ihan täydelliset lippushortsit, mutta ei ollut mun kokoa! Voin kertoa että hieman harmitti, olen etsinyt täydellisiä lippushortseja jo ihan älyttömän kauan. No, löysin sentään kivan löysän topin kesäksi.


H&M:stä menin etsimään tuubitoppia, ihan vaan siksi että halusiin teatteriin päälle Jennalta lainaamani hameen ja sen kaveriksi sopii hyvin tuubitopit. Löysinkin kivan mustan kuviollisen tuubitopin ja sen lisäksi ihan täydellisen ohuen keltaisen topin, jonka selkäosa on sellaista läpinäkyvää, ihanaihana! Nämä molemmat topit pääsi reissussakin jo käyttöön..


The Body Shopin rasvan ostin lentokentältä ihan vaan siksi, että halusin saada loput Tsekin rahat käytettyä, enkä halunnut ostaa niillä viinaa tai karkkiakaan eikä koko kentältä löytynyt Kanebon ripsareita.. Hyvä ostos siis!

Olen ihan supertyytyväinen että ehdittiin shoppailemaan ja ehdittiin silti tekemään vaikka mitä muutakin. Mä en shoppaile nykyään oikeestaan yhtään Suomessa kaupoissa, ainoastaan joskus netissä. Kivempi keskittää shoppailut reissuille! Kovin kesäisiä juttuja tuli ostettua, ehkäpä siksi että siellä tosiaan oli se vähintään +25astetta joka päivä. Ja pian on kesä täälläkin. Mitäs tykkäätte mun ostoksista? Seuraavaan ulkomaanmatkaan onkin melkeen kaksi kuukautta, saa nähdä sorrunko ennen sitä shoppailemaan Suomessa..

3 kommenttia:

  1. ai kun kivoja ostoksia, varsinkin tuo vihreä toppi on ihana!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos :)

    Hanna: niinpä ;)

    VastaaPoista