torstai 31. toukokuuta 2012

Pieni ystäväni mun, viihdyin seurassasi sun, vaan on tullut aika leikit lopettaa


J: Se olis nyt sit loma! Tänään oli viimeinen työpäivä tuolla päiväkodissa. Muistan ensimmäisenä päivänä kun työkaverini sanoi mulle, että odotas vaan, ennen kuin huomaatkaan niin kolme kuukautta on mennyt. Muistan vaan ajatelleeni, että tuskinpa menee.. Mutta kyllä se vaan meni nopeasti! Kevääseen mahtui pulkkailua, medialeikkiä, lauluja, pääsiäisaskarteluja, luontoretkiä, paljon leikkiä, satuja, naamiaisia, synttärijuhlia, kevätretki seikkailupuistoon, aurinkoisia iltapäiviä ja tietenkin aivan täydellisesti mennyt keväjuhla..

Oon niiiin onnellinen, että mulle tarjoutui mahdollisuus tehdä tuollainen pidempi sijaisuus, vaikken lastentarhanopeksi opiskelekaan. Opin paljon enemmän näiden kuukausien aikana lapsista ja varsinkin itsestäni kasvattajana, kuin koko aikana koulussa. Nyt tiedän suunnilleen, mitä haluan isona tehdä. Kaikenlisäksi tutustuin ihan mahtaviin tyyppeihin, niin lapsiin kuin aikuisiin. Sain varmaan tuhansia haleja, kasan piirustuksia ja todella paljon hyviä muistoja. Tietty mukaan mahtui kiukkua, tappelua ja itkuakin, mutta kuka niitä enää muistaa?

Kuvissa vilahtaa ruusuja, jotka sain lapsilta. Ihania! Samoin kortti, jonka meidän ryhmä oli mulle tehnyt. Meinasi melkein itku tulla, kun aamulla lapset antoi tuon ja pienen lahjan mulle ja lauloi otsikon laulun.. (Tunnistaako muuten joku sen??). Nyt vaan odottelen lisää sijaisuuksia.. Siinä odotellessa aion myös nauttia kesästä, on tämä lomakin kuitenkin ihan kivaa ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia olet saanut!

  Hihi, mä muistan tuon laulun, laulettiin sitä päiväkodissa kerta jos toinenkin! :)

  Ihanaa, jos sulle on jäänyt noin hyvä mieli, sitten tuo 3kk kannatti todella. Ihania kesälomapäiviä sulle!

  VastaaPoista
 2. Vielä ei ole tullut yhtään päiväkotia vastaan jossa EI olisi suljettu ihanaa soittorasiaa jokaisen lauluhetken jälkeen :) Itse työskentelin 3 vuotta päiväkodissa ennen nykyisiä opintojani, ja nytkin teen sijaisuuksia oikeastaan aina kun pystyn. Vaikken päiväkotimaailmaan työllistykään "isona", viihdyn siellä oikein hyvin, ja olen kyllä todella kiitollinen että saan työskennellä siellä opiskelujen ohella :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloisia kukkia ja kortti! Tuttu laulu, laulettiin sitä kaiken maailman kerhoissa, joissa olin pienenä :D Lapset on kyllä niin hellyyttäviä, heidän kanssaan kun viettää aikaa niin maailma alkaa näyttää hyvin erilaiselta :)

  VastaaPoista
 4. great blog! love it

  xo Camilla

  Into The Fold

  p.s check out the giveaway on my blog :)

  VastaaPoista