torstai 17. toukokuuta 2012

Pakkaamista

J: Tein ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi pikavisiitin Raumalle. Tavoitteena oli saada mahdollisimman paljon tavaroita pakattua, jotta ensi viikonloppuna ei olisi mahdoton urakka edessä. Sainkin aika paljon tavaraa pahvilaatikoihin. Niitä laatikkoja muuten riitti, iskä oli tuonut muutaman  laatikon töistä..


Pakattavaa riitti! En ole kauhean hyvä heittämään mitään pois, ainakaan sellaista, joilla on vähänkin tunnearvoa. Nytkin pakkasin varastoon kolmen eri joukkueen pelishortseja, pelipaitoja ja lämppäripaitoja. Yhteen laatikkoon tungin mm. kolme isoa pehmolelua, ison kasan synttäri/postikortteja, valokuvia, ala-asteen kirjoja.. Kun pakkausmasennus iski, tuijottelin hetken tuota kalenteria, johon on jo lähtöpäivä merkattu ja sain lisää energiaa. Jostain on luovuttava, jos haluaa jotain vielä parempaa tilalle.

Pakkaamisen jälkeen lähdin käymään Marian kanssa kahvilla.. Tai siis piti mennä kahville, mutta kaikki paikat oli kiinni tai liian täynnä. Harvemmin Raumalla niin käy, siellä on kuitenkin hyvä valikoima kivoja kahviloita! Päädyttiin lopulta mäkkiin jätskille, heh. Pääasia kuitenkin, että ehdittiin nähdä ja vaihtaa kuulumisia.

Ehdin Saloon juuri sopivasti Suomi-USA pelin ekalla erätauolla ja näin onneksi pelin parhaat palat. Jee, hyvä Suomi! Huutelin täällä yksin ihan innoissaan, kun Suomi teki maalin.. Nyt pitäis mennä nukkumaan, sillä huomenna on aikainen työaamu. Ei oo yhtään sellanen fiilis, että pitäs mennä töihin, kun porukat on mökillä ja kaikki merkit viittaa siihen, että on viikonloppu! Yksi päivä kuitenkin ja sitten on ihan oikeasti viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. tykkään tosta kuvasta,kun nallet on laatikosssa :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mäkin :DD Sinne meni lopulta muutakin.. :P

    VastaaPoista