tiistai 15. toukokuuta 2012

on the road

Pallopaita Cubus
Shortsit Bershka
Kengät Spartoo.fi
Kaularengas Kapphal
Sormukset JC& Primark

J: Äitienpäivä asu! Mulla oli sunnuntaina jo mintunvihreet housut jalassa, mutta onneksi Riikka laittoi viestiä, että hänellä on ne, älä laita samoja.. Molemmilla oli pallopaidat ja melkeen samat korutkin. Hah, kaksoset. Vaihdoin sitten tilalle shortsit ja sukkikset, oli nekin ihan kivat. Tosin sukkahousuissa oli reikä ja muita ei löytynyt, pitäisi varmaan ostaa uusia..

Näistä kuvista tuli muuten yllättävän hauskoja. Pysähdyttiin keskellä ei-mitään kuvailemaan. Saatiin ihan rauhassa  räpsiä kuvia, sillä noin kymmenen minuutin aikana tuli ehkä kaksi autoa. Olisipa aina oma valokuvaaja paikalla ja saisi rauhassa ottaa kuvia kivassa ympäristössä. Oon liian laiska kuvailemaan itselaukaisimen ja jalustan kanssa..

Nyt taidan rentoutua rankan työpäivän jälkeen lukemalla Nälkäpeliä ja syömällä jätskiä. Jos sitä vaikka illalla menisi lenkille..

5 kommenttia:

 1. Oi että, mikä suloinen asu! Erityisesti sun paita on tosi kiva ja itse näytät kauniilta =)

  VastaaPoista
 2. Hehe, toi on kyllä ihan hyvä välillä varottaa, että mulla on tätä ja tätä päällä. Turhan paljon kertyny samoja tai hyvin samanlaisia vaatteita :D Vaikkakaan ei kovin tarkoituksenmukaisesti.

  VastaaPoista
 3. Mulla on blogissa sulle haaste. :-)

  VastaaPoista
 4. Hanna: Kiitos :>

  jennakaroliina: kiva jos tykkäät, minäkin!

  Jenniemi: Haha, niimpä:D Mulla on aika usein tapana kysyä, että mitä Riikalla on päällä.. Häiritsevää kävellä vaikka kaupungilla, jos on samanlaiset vaatteet!

  noraa: Jee, kiitos!!

  VastaaPoista