lauantai 19. toukokuuta 2012

Mul on kaikki mitä sä tartteet

J: Ihana päivä ollut, vaikka kello on vasta kuusi! Heräsin aamulla auringon paisteeseen ja lähdin melkein heti kaupungille. Päätin eilen illalla, että mun on pakko saada uudet Converset. Tuli vaan sellanen converse olo yhtäkkiä.. Kookengässä oli kaikki kengät -20%, joten sinne siis ja muutamaa minuuttia myöhemmin hymy huulilla ja upouudet oranssit converset kassissa ulos kaupasta.


Vaihdoin uudet kengät heti mintunvihreiden housujen kaveriksi, ei huono yhdistelmä. Omasta mielestä ainakaan. Lisäksi päällä oli ekaa kertaa Riikan Prahasta tuoma toppi ja eilen H&M:n paketista tullut farkkuliivi. Yhdistelmä, jota tullaan varmasti näkemään kesällä kyllästymiseen asti!

Kävin kenkäshoppailun jälkeen Ellin ja Elinan kanssa torilla kahvilla, pyörittiin kaupungilla ja lopulta menin Ellin kanssa Hoodiin katsomaan Suomen matsia. Ei siitä pelistä enempää.. Suomi ei ollut huono, mutta eipä ollut Venäjäkään.. Pelin jälkeen käytiin hakemassa kaupasta parit siiderit ja nyt odottelen, että tytöt tulisi (taaaas) tänne.. Ajateltiin lähteä illalla "yhdelle", saa nähdä mitä siitä tulee! Nyt jotain vaatetta päälle ja hiuksillekin voisi tehdä jotain.. Heippa!

Mites muiden lauantai on mennyt?


10 kommenttia:

 1. cool blog. would be happy if you could check out mine too.

  VastaaPoista
 2. Hi dear! lovely photos - I love your orange converse (always wanted one but sadly never bought it) and I also like how you paired it with mint pants and a US flag shirt :)

  - Che

  style-che.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Vintage process: Thanks :>

  Adeola Naomi: Thanks!

  SH: Thanks.. I'll visit your blog..

  Tria Zaluska: Thank you!

  nooris: Eiks ookin!:) Tykkään kans!

  Arden: Thanks, i love it!

  Chezka: Hi, thanks!:) You definitely should buy! Those are so coooool :>

  Antoinette: Thanks dear :>

  VastaaPoista