keskiviikko 9. toukokuuta 2012

meikkishoppailua netissä

R: Käykö muillakin niin että kaikki meikit, ihonhoito- ja hiustuotteet loppuu yhtä aikaa? Mulla käy jostain kumman syystä aina niin. Ja se on hieman rasittavaa, menee aina kamalasti rahaa sellainen "tylsään". Mulla on tällä hetkellä ostoslistalla hiuslakka, puuteri, valokynä ja ripsari. Päädyin selailemaan Sokoksen* sivuja, koska sieltä saa tällä hetkellä toimituskulut ilmaiseksi ja kaikista tuotteista S-etukortilla -15% alennusta (käytä koodia AOPAIVAT).

Sokoksen* nettikauppa myy näköjään kaikkia mun suosikkituotteita. Tigin lakan löysin poikaystävän kautta ja enää en muuta käytäkään. Sensain 38 asteisessa vedessä pois peseytyvä ripsari on ollut mun suosikki jo tosi pitkään, uskomattoman kätevä tällaiselle laiskalle kun ei tarvitse säätää silmämeikinpoistoaineen kanssa. Lumenen punaisuutta ja kiiltoa häivyttävä puuteri on myöskin kuulunut mun meikkipussin vakkarituotteisiin jo monta vuotta. Lumenen valokynää olen myöskin käyttänyt aina kun olen valokynää käyttänyt, hinta-laatusuhde on hyvä ja en edes ole kokeillut muita tuotteita. Todennäköisesti siis jatkossakin luotan vanhaan suosikkiin, vai onko jollain antaa vinkkiä hyvästä valokynästä? 

Mä tein tilauksen Sokokselle* ennen joulua ja uudelleen viime helmikuussa, molemmilla kerroilla tilaus tuli parissa päivässä, joten taidan tilata nytkin! Eipä tarvitse lähteä kaupasta etsimään kaikkea tarvittavaa ja saan ton 15 prosentin alennuksen. Mä kyllä tykkään shoppailla ja kierrellä kaupoissa, mutta jostain syystä meikkien ja muiden sellasten pakollisten juttujen ostaminen on tosi rasittavaa..Onko joku muu samanlainen? 

P.S Myös Sokoksen ostoksista saa ostohyvitystä!

6 kommenttia:

 1. Oi, tämä postaus tuli täysin oikeaan aikaan! Mullakin aina käy näin, että kaikki tuotteet loppuu melkein yhtä aikaa ja mulla on jotenkin tosi vaikeaa löytää hyviä meikkituoteita (-> saksalainen iho, ähk). Eli kiitos vinkistä! Käyn tsekkaamassa :)

  VastaaPoista
 2. Kävin just äsken tuhlaamassa ihan järkyttävän määrän rahaa just meikkihin! Mua ärsyttää ihan hirveesti käydä ostamassa just tommosta "turhuutta" kun mielummin ostelisin vaatteita :-D

  VastaaPoista
 3. Toi on niin perus, että kaikki loppuu samaan aikaan! :D

  VastaaPoista
 4. Ao-päivät on mahtijuttu, etenkin kun ite on s-ryhmällä töissä, niin saa tuohon vielä pienen lisäalen. Aina vitkuttaa ja kitutkuttaa just kosmetiikan ostamisen kanssa ao-päiviin :D

  VastaaPoista
 5. Minen ole itse ikinä uskaltanut tilata meikkejä netistä. Haluan aina ensin testata esim. puuteria yms. vaikka kämmenelle. Ja niinkun totesit kaikki meikkituotteet loppuu aina poikkeuksetta samaan aikaan ja uusien osto kerralla imee aina niin paljon rahaa niin koitan noilla testereillä minimoida kaikki hukka ostokset :D Helpompaa olisi vaan olla miljonääri!

  VastaaPoista
 6. hanna: Kiva että tästä oli apua :)

  Petra: Niinpä! Puuterin ja meikkivoiteen hinnalla saa jo melkeen kengät ;)

  Kaisa: Miten se voi olla mahdollista? :D

  Jenniemi: Kuinka usein asiakasomistajapäivät on? Hieman rasittavaa kun joskus ostaa meikkejä ja huomaa seuraavana päivänä että samat on jossain alennuksessa tai on just joku tällanen kamppis..

  jennakaroliina: Mä uskallan tilata vaan vanhoja suosikkeja niin ei tuu mitään hutiostoksia :)

  VastaaPoista