keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Life is what happens to you while you're busy making other plans

J: Mainitsin yhdessä postauksessa, että kesäksi ja syksyksi on luvassa kaikkea mielenkiintoista! Ajattelin nyt vähän valaista teitäkin tulevasta, sillä muutokset meidän elämässä vaikuttaa tietty myös blogiin.


Ihan ensimmäisenä vähän asuntojuttuja. Irtisanoin Rauman kämpän viime kuun lopussa ja kesän alusta oon sitten virallisesti työtön ja asunnoton. Kuulostaa aika karulta, mutta oon aika innoissani. Ajattelin kesän asustella täällä Salossa porukoiden luona (ja kaikkien muidenkin ketä mua suostuu majoittamaan..). Tavaroille vuokraan varmaan jonkun varaston, sillä tänne ne ei ainakaan mahdu.


Sen olen koko ajan tiennyt, että työt loppuu kesäkuussa. Mun lto:n sijaisuus kesti 3kk ja sen jälkeen päiväkodista jää niin paljon lapsia pois, ettei sijaista enää tarvita. Työt jatkuu kenties elokuussa, siihen saakka lomailen tai koitan saada jotain lyhyempiä hommia! Loman aikana on ainakin tarkoitus lähteä Saksaan/Itävaltaan moikkaamaan kaveria, nauttia kesästä täällä Suomessa, käydä piknikillä, mökillä ja ottaa aurinkoa.


 Elokuussa mun pitäisi käydä yksi avoimen yliopiston ruotsin kurssi ja loppukuussa tapahtuukin sitten jotain tosi jännää! Pakkaan kamani ja lennän Englantiin.. Siellä olisi tarkoitus viettää koko seuraava vuosi aupairina. Perhe on jo tiedossa ja kaikki kuulostaa aika täydelliseltä.
Opiskeluista tulee siis välivuosi. Ihan hyvä, sillä nyt päiväkodissa työskennellessä oon tullut siihen tulokseen, että ehkä se on enemmän mua varten kun ala-aste tai yläaste! Vuoden aikana on hyvä miettiä, että mitä sitä oikeasti haluaa isona tehdä. Vaikka tuskin se koskaan tulee olemaan täysin selvää.. Mun pitäisi saada kandin paperit ulos ennen reissua, joten ihan hukkaan ei kuitenkaan ole nämä kolme vuotta menneet!;)

Kuvat meistä on vappuna otettua. Sorry Riikka :D

Oon todella innoissani tulevasta, mutta silti vähän pelottaa. Miten selviän vuoden ilman Riikkaa? Tai muuta perhettä? Tai kavereita? Onneksi monet ovat luvanneet tulla käymään ja Lontooseen onneksi lentää tosi helposti. Niin ja pääsen minäkin sieltä luultavasti Suomeen käymään!

Vuosi on loppujen lopuksi todella lyhyt aika. Tajusin vähän aikaa sitten, että jos en nyt toteuta haavettani, en tee sitä koskaan. Nyt on sellainen vaihe elämässä, että on oikeastaan todella helppo irtautua kaikesta vanhasta ja kokeilla uutta. Tiedän, että katuisin loppuikäni jos en nyt lähtisi!

Toteuttakaa muutkin unelmanne, vaikka ne kaikkista pienimmät!

12 kommenttia:

 1. Vau, kuulostaa tosi mahtavalta! Voi kun itekki ois tajunnu aiemmin irtautua ja tehä jotain repäsevää. Nyt se on niin hankalaa (mahtavan) vakkarityöpaikan keskeltä mihinkään pitemmäks aikaa lähteä...

  VastaaPoista
 2. Apua oon niin onnelllinen sun puolesta!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa jännittävältä! :) Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. Wohou, hyvältä kuulostaa! Tässä vaiheessa tosiaan vielä niin helppo tehdä näitä katoamistemppuja, kun mikään ei sido Suomeen :)

  VastaaPoista
 5. Sun suunnitelmat kuulostaa aikast kivoilta. :-) voin kokemuksella kertoa ettet varmasti tuu katumaan lähtemistä!

  VastaaPoista
 6. Uu kuulostaapa kivalta! :))

  http://iiiiddaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs mä näytän nätiltä joka kuvassa. Not!

  Odotan jo Lontoon reissuja ;) <3

  VastaaPoista
 8. Vau, mahtavaa että uskallat kuunnella itseäsi ja lähteä maailmalle! On varmasti hyvä ratkaisu :) Muista ottaa kaikki irti sitten!

  Ihan mahtavia nuo teidän Vappukuvat, niistä ei voinut tulla muuta kuin hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 9. Oi kuulostaa jännältä ja kivalta! Oot ihan oikeessa siinä, että elämässä pitää ottaa riskejä ja toteuttaa unelmiaan :)

  VastaaPoista
 10. VAUU! Ihan sairaan siistiä! Sulla tulee kyllä olemaan niin huippu vuosi varmasti! :):) Tosi kiva saada postauksia toiselta puolelta eurooppaa.

  VastaaPoista
 11. Jos olet valmis kandi jo niin mielestäni se antaa pätevyyden esiopetuksessa työskentelyyn, valmis luokanopetutkinto ainakin antaa. Joka tapauksessa voit hakea lt-puolelle ja maksimissaan joudut suorittamaan ne lt:n monialaiset eli vk:t, joista selviäisit vuodessa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kannustavista kommenteista <3 ootte ihania!!

  VastaaPoista