tiistai 1. toukokuuta 2012

klara vappen


R: Heiii, menikö kaikilla vappu hyvin? Oli ihan uskomattoman ihana vappusää! Mulla ainakin oli hauskaa, vaikka myöhästyttiinkin lakituksesta.. Oli ihana nähdä kaikkia kavereita pitkästä aikaa, hengattiin ensin yliopistolla ja lakituksen jälkeen jokirannassa ja puistossa, kivasti oli porukkaa liikenteessä.

Tulin äsken kotiin piknikiltä ja torilta, oli pakko vielä piknik-herkuttelun jälkeen käydä vapputorilta ostamass lakuja. Ja sen jälkeen jonotettiin varmaan puoli tuntia siwassa kun käytiin ostamassa aineita munkkeja varten. Tajusin tänään että vaikka on vappu, en ole saanut vielä yhtään munkkeja, eli pian pitää alkaa leipomaan.. Piknik-kuvia ja ehkä lisää vappukuviakin luvassa, kunhan jaksan käydä ne kaikki läpi. Niin ja Praha-kuvia ja ostoksia myös! Onneksi on vielä tämä viikko vapaata ennen kun työt alkaa.. Nyt Big bang theory ja sitten munkkeja, heippa!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa vappua.

  Mulla oli aika tylsä aatto, kun mies oli töissä eikä itsellä mitään tekemistä. Kävin vähän ajelemassa, mutta missään ei oikein ollut meininkejä. Jotkut muutkin kaverit taisivat olla töissä ja eräs (tyttö)kavereistani on intissä koko vapun (mahtavaa :S).

  VastaaPoista
 2. haha itekin vietin juuri puolisen tuntia kaskenkadun siwan jonossa ;D ihania vappukuvia ! meillä meni aika samalla lailla eilinen, lakitukseenkin ehittiin juuri ja juuri:)

  VastaaPoista
 3. nätti yhteiskuva teistä!

  VastaaPoista
 4. Täällä meni vappu oikeen kivasti, eilen pidettiin vappubileet kavereiden asuntolalla ja tänään sitten piknikeerattiin ihanassa kesäsäässä, kesän eka auringonotto bikinit päällä! :) Vähän kyllä eilen kaipasi kunnon haalarirellestysmeininkiä, mutta ens vuonna sitten taas :D

  VastaaPoista
 5. Mekin myöhästyttiin lakituksesta sit lopulta, ku mentiinkin syömään silloin ennen kuutta : D... Mut oli kivaa kyllä!

  VastaaPoista
 6. imlacking: Kiitos, vähän myöhässä ;) Ehkä sun ensi vappu on kivempi, tai voihan sitä juhlia sitten kun kaikki rakkaat on koossa!

  Senja: Joo ja me ei lopulta edes tehty munkkeja..

  Anonyymi: Kiitos!

  Miffa: Juu ehtiihän sitä haalarivappua vielä viettää..

  Mirka: AIjaa! Juu kivaa oli, kiitos seurasta :)

  VastaaPoista