lauantai 5. toukokuuta 2012

Kisakatsomo


J: Meillä oli eilen muutaman kaverin kanssa kisakatsomo täällä meidän porukoiden luona. Täydelliseen kisakatsomoon kuuluu ehdottomasti saunominen, hyvä ruoka, pari saunakaljaa ja tietty se lätkämatsi!
Sain kerrankin hääräillä keittiössä ja miettiä mitä tarjoisin.. Omassa pikkuyksiössä ei koskaan jaksa (tai mahdu!) järjestämään mitään kivaa, joten oon aika tyytyväinen, että meidän porukat lähti just jääkiekon mm-kisojen aikana Gdanskiin viikonlopuksi ;)

Harmi vaan Suomen peli oli vielä aika nihkeetä.. No, seuraavia pelejä odotellessa! Nyt mulla on kiire, sillä pitäisi juosta bussipysäkille ja lähteä Turkuun moikkaamaan Riikkaa ja katsomaan Elinan uutta kämppää..

Kuka muu katsoi Suomen avausmatsin?

8 kommenttia:

 1. Nams, mitä herkkuja teillä on! Hitsit kun en voi syödä sipsejä pariin viikkoon nielurisaleikkauksen takia. Hööh. Ja nyt tietenkin niitä tekisi mieli ihan hulluna :D Ne on vaan just niin karkeita ettei passaa pelleillä.

  Joo ja todellakin täällä katsotaan jääkiekkoa :) Mulla on vaan sellainen ongelma, että katson sitten kaikki muutkin pelit :D

  VastaaPoista
 2. Reetta: Eikä, kisojen aikana kuuluu syödä sipsejä:/ (onneksi on muitakin herkkuja;))

  VastaaPoista
 3. Ihania herkkuja on teillä ollut kisakatsomossa. Tuo karkkikulho varsinkin hymyilytti. vaan sinisiä ja valkoisia karkkeja. Mahtavaa :) Täälläkin katseltiin Suomen ekaa peliä, mutta herkuttelu jäi yhteen siideriin. :) Ehkä tänään sitten paremmilla eväillä. :)

  VastaaPoista
 4. Voi mäki oisin voinu olla teidän kisakatsomossa herkkujen keskellä :D katoin joo, fanitan lätkää liikaa :P

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. emmi: Jep, kaveri oli valinnut hyvin! Mulla ei oo tänään samanlaisia herkkuja, höh!:D

  anna: Sinne olis mahtunut, ruokaa jäi aika hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Sinivalkoset karkit ja kaikki :D

  VastaaPoista
 7. Nyt on niin hyvän näköistä salaattia että pakko kysyä että mitäs kaikkea siinä okein on ^^ ?

  VastaaPoista