tiistai 29. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

R: Saatiin vähän aikaa sitten (okei, aika kauan sitten) hyvän mielen haaste imlacking-blogista. Tarkoitus on listata 10 asiaa, jotka tuovat hyvän mielen. Mulla on ollut tämä postaus jo ihan älyttömän kauan luonnoksissa, nyt vihdoin sain aikaiseksi kirjoittaa postauksen loppuun.. Tämä oli tavallaan aika vaikea, koska suurin osa hyvän mielen tuovista asiosta on niin arkisia, ettei niitä oikeastaan tule edes ajatelleeksi.

Aurinko

Hyvä sää, hyvä mieli! Varsinkin keväisin huomaa miten paljon energisempi on heti kun aurinko paistaa. Joskus sadesääkin on ihana, kun saa hyvällä omalla tunnolla pysyä kotisohvalla katsomassa leffoja, mutta tälleen pitkän syksyn ja talven jälkeen auringonpaiste on jotain niin ihanaa.

Hyvin mennyt tentti

Kaikki opiskelijat, tai joskus opiskelleet, tiedättekö sen tunteen kun lähtee kotiin hyvin menneestä tentistä? Se on niin parasta! Usein siitä onnistumisen tunteesta saa energiaa moneksi päiväksi. Ja siitä vasta saakin kun siellä tenttituloksissa komeilee oman nimen kohdalla 4 tai 5.

 Photobucket

Shoppailu

Ja ei, en nyt tarkota sitä että ostaa hulluna kaikkea, vaan sitä kun on shoppailemassa ja tekee jonkun älyttömän hyvän löydön. Muutenkin shoppailu on joskus tosi rentouttavaa, se kun saa vaan kierrellä kaupoissa ilman kiirettä, se kun voi välillä pysähtyä kahvilla ja ostaa ehkä jotain jos joku huippu löytö sattuu kohdalle.

Kivat kommentit blogissa

Mun mielestä bloggailussa parasta on se kun te kommentoitte! Niin kiva joskus rankan päivän jälkeen istua koneelle ja huomata että on taas saanut ihania kommentteja teiltä.

Photobucket

Hyvä ruoka

Tämä nyt on aika perus, mutta ketä ei tulisi hyvälle mielelle hyvästä ruoasta? Mä ainakin tulen! Parasta on kun itse kokkaa kunnon hyvää ruokaa alusta loppuun hyvässä seurassa. Tai toisaalta se kun saa ravintolassa herkkuruoan siihen eteen ja ei tarvitse itse huolehtia kun siitä syömisestä (ja maksamisesta).

Valokuvat

Vanhoja valokuvia on niin ihana katsoa! Eikä niiden tarvitse olla edes kovinkaan vanhoja, mulla on tapana esimerkiksi aina joka kuukauden alussa lukea blogista sen kuukauden vuoden takaiset postaukset, hauska katsella kuvia ja lukea mitä sillon on tullut tehtyä. Joskus porukoilla käydessä on kiva selata niitä tosi vanhoja kuvia, meidän lapsuuskuvia. Niistä kuvista en aina edes tunnista kumpi olen mä ja kumpi Jenna.

Photobucket

Matkustelu

Mä oon joskus ihmetellyt, miksi jotkut ei tykkää matkustaa. Mä itse oon koko aikuisikäni käyttänyt kaikki vähät rahani matkusteluun, suunnittelen kokoa ajan uusia matkoja, haaveilen tulevista matkoista ja fiilistelen vanhoja. Mä rakastan sitä tunnetta kun lentokone laskeutuu ja koko loma on edessä, olipa kohteena sitten rantalomakohde tai suurkaupunki.

Posti

Mun mielestä on ihana saada tavallista postia! Siis kaikkea muuta kun laskuja.. Parasta on kun postiluukusta tipahtaa Postin saapumisilmoitus, eikä yhtään tiedä mitä sieltä tulee. Osallistun usein nettikilpailuihin, joten joskus on tullut kivojakin yllätyksiä. Nytkin yksi paketti odottaa hakemista, voiko se olla jo nyt Nellyltä jos tilasin sunnuntaina?

Photobucket

Pimenevät kesäillat

Tiedättekö sen kesäillan valon kun aurinko alkaa laskea, mutta ei vielä ole hämärää? Siinä ehkä kasin aikoihin kesäisin. Se on ihan täydellinen ja jos sillon on liikkeellä (kameran kanssa) tulee varmasti hyvä mieli.

Se kun poikaystävä on tiskannut

Onko mitään parempaa kun tulla kotiin työpäivän jälkeen ja huomata että on tiskattu vaikka se olisi oma vuoro?  Ja hyvällä tuurilla on vielä ruokakin valmiina, kuten tänään! Se on yksi niistä arjen iloista..

Sellainen lista mulla, oisin keksinyt vielä paljon muitakin! Mm. kaverit ja urheilu on sellasia jotka tahallaan jätin pois, ne on niin itsestään selviä.. En jaksa nyt haastaa ketään, tämä haaste on kiertänyt jo niin monissa blogeissa.. Mutta voitte vaikka kaikki kertoa kommenttiboksiin asioita joista te tulette hyvälle mielelle. Niitä on aina kiva lukea.

6 kommenttia:

 1. tulee hyvä mieli näitä lukiessa :)

  t: tuttu

  VastaaPoista
 2. hihi toi tiskausjuttu on totta. tulin just iltavuorosta ja oli ihanaa kun tiskiallas oli tyhjä eikä huomenna tarvitse väsyneenä herätä tiskivuorta tiskaamaan ennen aamuvuoroa. :) olipa hyvänmielenjuttuja kerrakseen:)

  VastaaPoista
 3. Привет,мне очень нравиться твой блог, подписывайся ко мне,я подпишусь на тебя тогда,жду комментариев и т.д.:)

  VastaaPoista
 4. miksi 28.5 ei tullut postausta? Minne päin brittejä Jenna lähtee syksyllä?

  VastaaPoista
 5. Senja: Joo osaa ne miehet joskus yllättää :)

  Miss Kaprizzz: I dont understand anything :D

  Anonyymi: Heh, "tullut postausta". Kun ei ne ihan itsestään tuu :D Ei tainnut kummallakaan meistä olla mitään kirjoitettavaa tai aikaa kirjottaa. Jenna lähtee Lontoon lähettyville..

  VastaaPoista