lauantai 12. toukokuuta 2012

älä mieti menneitä, älä turhaan mieti tulevaa

R: Mistä on hyvä vapaapäivä tehty?No hyvästä kirjasta, musiikista ja herkuista tietenkin. Mä sorruin ostamaan Nälkäpelin kolmannen osan oikeana kirjana, vaikka yleensä kirjoja en ostakaan. En vaan jaksanut odottaa pokkarin ilmestymistä ja kirjaston jonossakin olin about sadas. Pian on Matkijanärhikin luettu ja edelleen olen sitä mieltä että toi on ehdottomasti paras kirjasarja mitä olen pitkään aikaan lukenut.

Tämä lauantai olisi vielä parempi, jos olisin päässyt shoppailemaan. Alkoi kamalasti tehdä mieli shoppailemaan, joka keväinen ongelma! Harmi että pankkitilin saldo ei ihan oo sellanen että kamalasti voisin shoppailla. Päädyin kuitenkin tekemään pienen tilauksen H&M:lle ja äsken aloitin vaatekaapin siivousta. Tai raivausta oikeestaan. Nyt on taas aika heittää kirppikselle sellaiset "talvi"vaatteet jotka syksyllä säilytin, mutta en koko talvena pahemmin käyttänyt, sillä tuskin niitä ensi talvenakaan tuun käyttämään sen ahkerammin. Mulla on tapana aina pari-kolme kertaa vuodessa tehdä vaatekaapille kunnon siivousoperaatio.  Nyt alkukevään aikana on tullut ostettua kaikkea uutta kivaa, joten pakko luopua vanhoista. Mua alkaa aina ahdistaa jos vaatekaappi on liian täynnä, ei niitä kaikkia edes ehdi käyttämään. Mutta joo, nyt taidan jatkaa lukemista!

4 kommenttia:

  1. Pakko munkin kyl lukea noi kirjat! :) onneks meiän kirjastos ei oo jonoa koskaan paria enempää, niin voin varata ne :) oon tosi huono ostamaan ite kirjoja, pyydän aina lahjaks tai tyydyn lainaa kirjastosta :D

    VastaaPoista
  2. veerra: Kannattaa lukea :) Mäkin yleensä käyn kirjastossa, mutta nyt en vaan malttanut odottaa.

    Maria!: you're welcome ;)

    VastaaPoista