maanantai 14. toukokuuta 2012

180cm

Hapsuliivi Bershka
Shortsit ja musta toppi H&M
Kauluakoru JC
Rannekoru Monki
Kengät Nelly

J: Tässä vielä parempaa kuvaa lauantain asusta. Mietin pitkään, että mitä oikein pukisin ja lopulta päädyin aika arkiseen asuun. Hapsuliivi oli ekaa kertaa päällä ja ei vitsit se on kiva! Hapsut tosin jäi koko ajan kiinni tuohon käsikoruun ja vessakäynnin jälkeen sai olla tarkkana, ettei puolet hapsuista oo jäänyt shortsien sisään.. Eli jos illan tarkoitus on juoda enemmän kun kaksi siideriä, niin en tuota laittaisi päälle.. ;)
Jalassa oli pitkästä aikaa Membersiltä alkuvuodesta tilatut kiilakorot.. Niissä on 12cm korkoa, mutta silti ihan mahtavat jalassa. En tajua, miksi en käytä niitä useammin.. Tai no ehkä siksi, kun mua häiritsee olla noin pitkä!

Nyt jatkan kypsäristressaamista. Tasan neljä tuntia alkuun, iik! Tämän viikon tavoitteena olisi saada kaikki rästijutut tehtyä, jotta voisin vihdoin alkaa nauttia kunnolla keväästä. Nyt on koko ajan mielessä tekemättömät työt, mutta en kuitenkaan saa niitä tehtyä. Ärsyttävää.

Mielipiteitä asusta?

9 kommenttia:

 1. No stress, hyvin se menee!!!
  Täälläki olis rästiviikon paikka, jos nyt muutaman päivän jaksais ahkeroida, niin sitten vois lomailla reilu 2 viikkoo hyvillä fiiliksillä...

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihan täydellinen asu. :) En melkein osannut päättää mikä asun osa on mun suosikki, mutta ehkä kenkäihmisenä käännyn kenkien kannalle. Ne on tosi hienot!! :)

  VastaaPoista
 3. Uu, tosi kiva asu! Tykkäään!

  VastaaPoista
 4. mitä suotta häirihteen pituuttaan :D
  ite oon sen 177cm ja huoletta huidellaan 15cm koroilla. Miun ukkoa (alta 170cm) taitaa tosin häiritä hiukan enemmän :D

  VastaaPoista
 5. nättinä olet ollut ja asu on täydellinen!

  VastaaPoista
 6. nättinä olet ollut ja asu on täydellinen!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva asu :) Rakastuin tohon hapsuliiviin :)

  VastaaPoista
 8. Miffa: Yritä jaksaa! Lomailu on kivempaa kun ei ole juttuja rästissä. Tai niin mulle on kerrottu, itsellä on harvemmin sellainen tilanne!:D

  emmi: Kiitos paljon :>

  Milla: Kiitos!

  Hanna: Sukkikset vielä pois, niin olisi kunnon kesäasu!;)

  Nanna: Oho:D Ehkä mä en sitten valita..

  Anonyymi: kiitos <3

  jennakaroliina: Kiitti! Mäkin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä!:p

  VastaaPoista