tiistai 17. huhtikuuta 2012

yo-laketti


R: Tämä tyttö taitaakin juhlia ensi vappua yo-laketti päässä ja haalarit jalassa! Kävi tuuri ja voitin yhdestä arvonnasta yo-laketin. Aika monelle tämä taitaa olla ihan uusi juttu, muistaakseni viime vuonna näitä tuli vasta markkinoille. Laketti on siis Kirsi Nisosen suunnittelema ruusukepanta, jossa komeilee lyyra. Yo-laketti on kyllä ideana hauska ja toteutus on tyylikäs, mutta en mä pysty kuvittelemaan että lakin tilalle olisin sillon viisi vuotta sitten tuollaisen laketin hankkinut.

Kyllä saattaisi laketissa tulla vähän orpo olo, jos muut painaisivat päähänsä yo-lakin ja minä laketin. Eihän tuo kamalasti tavallisesta hiuskukkasesta eroa.. Mutta vapuksi, ainakin iltamenoihin tuo sopii mun mielestä hyvin! Ja tuon saa kiinnitettyä myös rintaneulalla, että ehkä laitan lakin päähän ja laketin rintaan..

Onko lukijoissa muita yo-laketin omistajia? Mitäs mieltä olette laketista?

9 kommenttia:

 1. Laketti on ihan hauska idea, itsekin näistä kuulin ekaa kertaa viime vuonna yo-juhlien aikaan. Enpä usko, että olisin itekään moista päähäni halunnut asetella yo-juhlissa. Lakin laittaminen ilman peiliä on sitä paitsi huomattavasti helpompaa kuin hiuskukkasen asetteleminen :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hienolta tuo näyttää, mutta ei se perinteistä lakkia tule voittamaan. :)

  VastaaPoista
 3. toi ois ainakin ratkaisu hiusongelmiin, jos ei tukkaa haluaisi auki laittaa :) ite oisin sillon joskus halunnut korkean nutturan, mutta eihän siitä hatun kanssa mitään tule. eli olisin ehkä harkinnut;D

  VastaaPoista
 4. Toi on mun mielestä kyllä tosi kaunis muuten, mutta jotenkin ite vaan tykkään siitä perinteisestä lakista ihan juurikin sen vuoksi, että mun mielestä tollasia juttuja ei tarvis lähteä muuttamaan. Ei niin, etteikö tällanen laketti toki olis varmasti nätimpi :D

  VastaaPoista
 5. Just hyvä idea Vapuksi mutta en itsekään olisi halunnut tuollaista laittaa yo-päivänä päähän vaan kyllä lakki on lakki :)

  VastaaPoista
 6. Tuo laketti on kyllä kaunis, mutta ei se perinteistä lakkia korvaa :) Jos mä olisin kevään ylioppilas ostaisin varmaan molemmat: lakin ja laketin. Lakki olisi kiva laittaa päähänsä itse lakitustilaisuudessa (niinkuin myös Vappuna lakituksessa) mut sitten loppuillan voisi hillua tuo laketti päässä ja säästyä liiskaantuneilta hiuksilta.

  Mä (muistaakseni) siirryin taas viime vappuna jossain kohtaa iltaa suojelemaan lakkiani ja laitoin sen suosiolla laukkuun turvaan. Pelkään kuollakseni että hukkaan sen tai onnistun dippaamaan sen johonkin punaviiniin tj. :D Hassua miten kyseisellä kapistuksella sitten kuitenkin on niin suuri tunnearvo.

  VastaaPoista
 7. Tuo on niiin kaunis :) Tosin kyllä se perinteinen lakki vie vielä voiton, mutta saattaahan tuosta kehkeytyä joku tyttöjen uusi lakki tulevaisuudessa :)

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Heippa
  Mitä hiuksiin tulee, tuo lakettihan pitää ne lakkia paremmin järjestyksessä. Laketti on lakin kakkosversio. Ei se lakkia voi korvata, mutta illalla se näyttää kyllä naisen kutreilla ehdottomasti tyylikkäämmältä. Kävin eilen acolyth.fissä. Jos ostaa tuotteita 200 eurolla, saa laketin kaupan päälle. Lakettia myydään tarjoushintaan 35 € Acolythin Iso Roban myymälässä. Taitaa maksaa muualla 40 euroa.

  Näin sanoo mies, jonka paremmalla puoliskolla on vapppuaattona päässä laketti :)

  VastaaPoista
 9. Annika: Juu niin on! Mulla meni kyllä lakkikin vinoon ;)

  Anonyymi: Totta :) Eikä se varmaan ole tarkoituskaan.

  Senja: Juu, lakin kanssa mulla on aina vaan "tylsät" kiharat.

  Maya: On toi kyllä kaunis! Mutta laketti on kyllä kivaa vaihtelua, vaikkei se lakkia korvaakaan.

  Reetta: Juu olihan joskus sellanen yo-pipokin, eikä sekään (onneksi) miehillä lakkia korvannut.

  Salla: Mä onnistuin likaamaan oman lakkini ennen kun sain sitä edes ekaa kertaa päähän. Kirjoitin nimeä mustekynällä taakse niin kynästä tuli pieni jälki siihen eteen. Nooh, onpahan ainakin omistajansa näköinen ;)

  Iina: En usko että tuo lakkia korvaa, mutta iltamenoihin tuo on hyvä!

  Anonyymi: Juu totta, ei se lakkia korvaa, mutta kivaa vaihtelua :) Ja ehdottomasti enemmän kampausvaihtoehtoja laketin kanssa! Toivottavasti moni käyttää tuon tarjouksen hyväksi :)

  VastaaPoista