lauantai 21. huhtikuuta 2012

windy saturday

takki New Yorker
housut ja neule Stradivarius
kengät H&M
laukku Forever21
huivi Bikbok
sormukset Primark+JC


J: Tämän päivän asu! Piti mennä Riikan kanssa heti aamusta torikahville, mutta ensinnäkin herättiin kymmenen jälkeen ja päästiin liikkeelle siinä hieman ennen kahtatoista. Kylmä ilma yllätti meidät ja päädyttiin lopulta kiroamaan Salon kahvilattomuus, hakemaan kahvia mukaan ja mentiin kiertelemään kirppikselle. Mitään tietenkään löytämättä. Riikka vei multa (tai siis äitiltä) auton ja lähti takaisin Turkuun. Mä jäin sohvalle makoilemaan ja katsomaan Sinä päivänä. Oon halunnut nähdä kyseisen leffan siitä saakka, kun bongattiin sen ensi-ilta tapahtuma Westfieldin ostoskeskuksessa! Oli kyllä hyvä leffa, suosittelen kaikille.. Siis jos joku on yhtä hidas leffojen katsoja kun minä!

Nyt yritän aktiivisesti osallistua yhteen terveystiedon nettikeskusteluun ja hion kandia kuntoon.. Illalla yksille kaverin kanssa, en ajatellut koko iltaa tuhlata koulujuttuihin;)

7 kommenttia:

 1. I need mint pants!:)
  http://sienastyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on ollut kova tuuli tänään, tulisi jo se lämmin kesän henkäys :D

  Nuo housut on niin täydellisen väriset :)

  VastaaPoista
 3. SIENA STYLE: Everyone needs! :D

  Sofina: kiitos!

  Reetta: Niinpä, vois kyllä tulla..

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo mintunväriset housut..! Tilasin samantyyliset Membersiltä maaliskuussa eikä ne oo vieläkään tulleet perille. :/ Ja nyt alkais olemaan jo niin kivat kevätilmat, että haluais pistää jotain värikkäämpää päälle. No, josko ne sieltä ennen kesää.. :D

  VastaaPoista
 5. Krista: Höh, vähän niissä kestää kauan! Mietin kanssa sillon aikoinaan, että tilaanko ne members.comilta. Onneksi en!

  Melina: Thanks, me too!

  VastaaPoista