lauantai 28. huhtikuuta 2012

sunny saturday


J: Jee, kesä on täällä! Tai ainakin lämmin kevätpäivä. Kävin tänään ensimmäistä kertaa torilla aamukahvilla ja voi vitsit kahvi ja patonki maistui hyvälle ulkona.. Aurinkoinen ilma ja torin ihmisvilinä kruunasi kaiken. Kahvittelun jälkeen kävin äitin kanssa kirjastossa, kirpparilla ja takkiostoksilla. Ihana lauantai aamu.
Nyt istun parvekkeella shortsit ja toppi päällä, juon olutta (Copenhagen, kerrankin sopiva olut mulle!) ja syön kesän ensimmäisiä, tosin espanjalaisia, mansikoita. Melko täydellistä.

Tein kirppikseltä yhden ihanan löydön, tuon alimmassa kuvassa olevan unisiepparin. Oon jo pidemmän aikaa halunnut tuollaista ja nyt osui kohdalle melko täydellinen yksilö ja vieläpä aika halvalla! Odotan jo, että pääsen sisustamaan uutta kämppää (eli joskus tuhannen vuoden päästä..) ja saan ripustaa tuon sänkyni yläpuolelle.

Nyt jatkan iltapäivääni jonkun hyvän kirjan parissa. Illalla voisi vielä mennä vaikka heittelemään tai nähdä kavereita. Seuraavan kolmen päivän suunnitelmat on täysin auki, ihana kun on kerrankin näin!

Aurinkoista lauantaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. nammm mansikoita! ♥ :-) ja ihanaihana unisieppari! :>

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli eilen mansikat+olut -meiningit :) Kunnon kesäsää ja BBQ kamujen kanssa, viikonloppu ei vois paljon paremmin alkaa :D

  VastaaPoista
 3. Emmy: kiittii!

  Miffa: Oi, kuulostaa ihanalle!:)

  Ella: Kiitos!

  Reetta: Ei ollut yhtä hyviä kun suomalaiset!

  VastaaPoista