maanantai 23. huhtikuuta 2012

sporty


takki ja huivi Primark
shortsit Bershka
paita H&M
kengät Converse
kangaskassi Carlings
sormus Fris&Company

R: Tässä viime lauantainen asu. Vähän tollasta sporttisempaa, lippis ois niin kruunannut ton asun! Harmi ettei löydetty kun joku meidän iskän vanha lippis jossa luki Onninen. Se oli kieltämättä aika tyylikäs mun päässä, mutta päätin kuitenkin jättää sen kotiin, heh.. Ei mutta oikeesti, aluksi vähän kammoksuin sitä lippis-trendiä, mutta nyt kun paremmin ajattelee niin lippis voisi hyvin sopia joihinkin asuihin. Ja varsinkin kesäisin.

Mä teen nyt jotain sellaista, mitä mun on pitänyt jo kuukauden tehdä, viimeistelen kandin palautuskuntoon. Kivempi lähteä reissuun kun ei tarvitse sitä enää niin paljon miettiä. Ja sitten matkan jälkeen onkin jo vappu, jee! Sunnuntainakin taitaa olla heti lentokentältä lähtö vapun juhlintaan.. Toivottavasti olisi hyvä vappu-sää, haluan piknikille vappupäivänä! Onko teillä jo vapun suunnitelmat selvillä?

4 kommenttia:

  1. Ihanan rennon näköinen asu! Täälläkin vois jo kaivella shortseja vähän näkysämmälle kaapin perältä, kun alkaa aurinko näyttäytyä niin ihanasti! :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos puvustusneuvoista :) Vielä noin 10 minuuttia ennen kouluun lähtöä istuin koneella yöpuvussa ja mietin, että kai sitä pitäis jotai pukea päällekin.. Ja siinä blogeja selatessa törmäsin tähän, ja totesin että harmaa college+farkkushortsit+nahkatakki+converset= oikein sopivan rento asu tälle päivälle :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu! Farkkushortsit ja sukkikset on aina hyvä yhdistelmä :)

    VastaaPoista