keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

pizzan buzzausta

R: Sain vähän aikaa sitten aika maukasta buzzattavaa! Olen kirjoitellut tänne ennekin buzzador-kampanjoista, viime aikoina buzzattava on ollut mm. Doven hoitoaineita. Tällä kertaa pääsin mukaan pizza-kampanjaan, nam! Sopii mulle, kukapa ei pizzasta tykkäisi. (Tai okei, itse asiassa tiedän parikin ihmistä, mutta silti..)

Buzzadorina toimiminen on siis täysin ilmaista. Buzzador pääsee kokeilemaan uusia tuotteita ja kokeilun jälkeen kertoo tuotteista ystäville joko kasvotusten tai halutessaan sosiaalisen median välityksellä (kuten minä parhaillaan teen). Tuotteesta kerrotaan siis oma rehellinen mielipide, eikä kukaan pakota esim. bloggaamaan tuotteesta. Itse halusin nyt jakaa tämän teidän kanssa! Lopuksi mielipiteet kirjataan omalle Buzzador-sivustolle raportin avulla. Helppoa ja hauskaa! Lisää tietoa Buzzauksesta täällä. Mä suosittelen liittymistä, olen itse saanut ennen tätä kampanjaa kokeiluun mm. hammastahnaa, kosteusvoidetta, hoitoainetta ja pizzoja. Ja kaikki siis ilmaiseksi.

Photobucket

Mutta nyt tähän kampanjaan! Buzzattavana on Dr.Oetkerin Casa Di Mama pizzoja. Olen törmännyt näihin aikaisemminkin kaupan pakastehyllyllä, mutta en ole koskaan ostanut. Pakastepizzoja tulee kyllä ostettua silloin tällöin (ehkä noin kerran/2kk), mutta yleensä ostan erään toisen merkin kanapizzan, se on älyttömän hyvää. Casa Di Mama pizzoja on kuutta eri makua, neljä vähän lihaisampaa ja kaksi kasvissyöjille sopivaa (mozzarella-pesto ja neljän juuston pizza). Me löydettiin lähi-Cittarista ainoastaan niitä lihaisempia, mutta eipä se haitannut.

 Photobucket
Photobucket

Eilen maisteltiin Jannen kanssa ekaa kertaa pizzoja, ensin testattiin Casa di Mama Deluxe ja Trio di Carne pizzoja. Näistä pizzoista Deluxe oli enenemmän mun makuun. Pizzassa on pepperoni-salamia, paprikoita ja tuoreita herkkusieniä tomaattikastikkeen ja runsaan juuston kera. Nam! Pohja on paksu, joka aluksi hieman epäilytti koska pidän enemmän ohutpohjaisista pizzoista. Tässä se ei kuitenkaan haitannut, sillä täytteitäkin oli niin paljon. Lisäksi toi oli mun mielestä ulkoisesti ihan tajuttoman herkullisen näköinen, näytti melkeen samalta kun kuvassa! Yleensä todellisuus on vähän eri kun paketin kannessa.. Positiivista oli myös se, että juusto oikeasti maistui. Noi paksut reunat oli hyviä kun niissä oli juustoa, nam.

 Photobucket
Photobucket

Trio De Carne pizzasssa on kolmea eri lihaa: pepperoni-salamia, jauhelihapullia ja kinkkua. Pakko myöntää että ei tämä mikään kaikista kaunein pizza ole! Nuo lihapullat näytti lähinnä joltain koiran kuivamuonakikkaroilta ennen uuniin menoa, heh.. Mutta kypsennyksen jälkeen pizza näytti jo huomattavasti paremmalta ja hyvältä se silti maistui!  Vähän liian lihaisaa omaan makuuni, mutta Janne tykkäsi tästä. Tämä voisi toimia aika hyvin joskus darrassa sunnuntaiaamuna..

 Photobucket

Lisäksi tuolla pakastimessa odottaa vielä yhden Deluxe-pizzan lisäksi Diavola, joka sisältää salamia, punaisisa chilipaprikoita, tomaattia ja juustoa sekä Pepperone-Salame jossa nimensä mukaisesti on pepperoni-salamia, vihreitä chili-paprikoita ja kahta eri juustoa.  Saa nähdä koska saadaan ne tuhottua, pitää varmaan pyytää apujoukkoja että saadaan pakastin tyhjäksi! Mozzarella-Pesto pizzaa taidan joskus kampanjan jälkeen ostaa kun tekee mieli pizzaa, mozzarellan ja peston yhdistelmä toimii yleensä kaikessa.

Onko joku muu päässyt buzzailemaan näitä pizzoja tai muuten vaan maistanut? Kuka muu myöntää syövänsä pakastepizzoja?

11 kommenttia:

 1. Mä ainakin olen niitä outoja, jotka ei tykkää pitsasta. :D

  VastaaPoista
 2. pakastepizza kuuluu jokaviikkoiseen ruokavalioon! paljon parempaa kuin pizzerian pizza, haha ihan oikeasti ;D tota merkkiä en ole vielä maistanut, yleensä mennään kahen euron pirkan mozzarellalla, mutta pitää kokeilla kun niin hienon tekstin kirjoitit!

  VastaaPoista
 3. Mäki pääsin tähän kampanjaan mukaan, mut en oo vielä maistanu. Ehkäpä just sit lauantaina syön yhden darrapizzana :D

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva lukea tätä ihan jäätävän nälkäisenä - nyt on pakko lähteä kauppaan hakemaan pizzaa.. ;D

  VastaaPoista
 5. Mie buzzailen kanssa, eilen kävin Prismasta lätyt hakemassa. Iltapalaks (hehe, kevyttä) paisteltiinkin toi lihapullapitsa. Hyvää oli, mutta ulkonäkö. Noh, epäilyttävä.

  VastaaPoista
 6. Oon syönyt koko illan ja silti tuli ihan sairs nälkä kun katoin tätä postausta :D

  VastaaPoista
 7. Minä pääsin buzzaamaan mutta pitäisi vielä käydä ostamassa pitsat. Pieni ahdistus kun kuitti pitäisi toimittaa 22pv ja itselläni ei ole pakastinta.. :D Pitää kehittää jotkut kekkalot tai sitten ostaa duuniin pitsoja..

  VastaaPoista
 8. Syöm kyllä pakastepitsoja aina silloin tällöin (ehkä kerran/2-3kk) mutta noita en oo vielä maistanut.

  Mua jäi vaan häritsee et miten noi tuotiin sulle? Kun buzzadorin tuotteet tulee yleensä postissa ni nää ei varmaankaan koska eihän noi saa sulaa välissä? :O

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista, kiva kuulla etten ole ainut jolle maistuu pakastepizzat ;)

  Anonyymi, ostin ne siis itse ja saan rahana (lahjakorttina jos tarkkoja ollaan) takaisin :) Jäin siis tästä vähän voitolle ja tietty saan itse syödä pizzat!

  VastaaPoista
 10. Ahaa, no sitä mä mietinkin, kun jotkut esittelee blogeissaan että postissa tuli esim. teetä niin ni olin että eihän nyt pitsoja voi postissa lähettää?! :D

  VastaaPoista