tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ostohyvitys

Aloitettiin vähän aikaa sitten yhteistyö Ostohyvitys-sivuston* kanssa. Joku onkin saattanut jo huomata bannerit! Ajatteltiin nyt muutamalla sanalla kertoa mikä tuo ostohyvitys-sivusto oikein on.


Ideana on se, että sivustolle liittymisen jälkeen saa hyvitystä netissä tehdyistä ostoista. Aina kun shoppailee ostohyvityksen yhteistyö nettikaupoissa, saa tietyn prosentti- tai euromäärän ostoksen hinnasta takaisin. Ostohyvitys on siis ns. Cashback-sivusto, Suomessa tällaiset takaisinmaksu-sivustot on vielä melko uusi juttu. Ostohyvityksen* sivuilla toimintaa kuvataan näin:


Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.


Jotta ostoksista saa hyvitystä, sivustolle on mentävä Ostohyvityksen kautta. Palvelun avulla ostohyvitystä saa monista suosituista verkkokaupoista, esimerkiksi Nellyltä, Sokoksen verkkokaupasta, Stadiumilta, Asokselta, Hotels.comista, Spartoolta.. Täältä* näet listan kaikista nettikaupoista, joiden ostoista bonusta saa. Esimerkiksi Nellyllä shoppaillessa saat 5,5 prosenttia ostosten loppusummasta takaisin.

Kuvat: http://weheartit.com/

Liittyminen sivustolle on täysin ilmaista, eikä se velvoita mihinkään. Rekisteröityminen hoituu helposti ja nopeasti sähköpostiosoitteen avulla. Ja ei tarvitse pelätä mitään roskapostia, mä en ainakaan ole sellaisia saanut vaikka liityin sivustolle vähän aikaa sitten. Tämä sivusto on meillekin molemmille melko uusi, joten käyttökokemuksia ei valitettavasti vielä ole, mutta eipä siinä mitään menetä jos tuonne liittyy, ideanahan tuo on ihan mahtava! Jos joka tapauksessa olet tekemässä tilausta Nellylle, niin mikset tekisi sitä tuon sivuston kautta, jolloin saat 5,5 prosenttia ostosten määrästä takaisin. En yhtään ihmettelisi, vaikka nämä cashback-sivustot lisääntyisivät paljonkin tulevaisuudessa, tekemällä ostoja näiden kautta säästää rahaa. Kertokaapa kokemuksia Ostohyvityksestä tai vastaavanlaisista sivustoista!

 

7 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa hyvältä, täytyy heti käydä tsekkailemassa tuo sivusto! :)

  VastaaPoista
 2. mielenkiintoinen liikeidea ja sinänsä kiva, kuluttajaystävällinen:) pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Oho, olin todella yllättynyt miten paljon yrityksiä tossa on mukana! Kuulostaa siis hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Oho täähän vaikuttaa mahtavalta hommalta!

  VastaaPoista
 5. Törmäsin tähän joskus ja mietin, että mitä hittolaista. :D Mutta hyvältähän tää vaikuttaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, kiva että innostuitte :) Tuohan on vaan selvää säästöä jos shoppailee paljon netissä!

  VastaaPoista
 7. Hieno blogi mutta onko tuolle ollut teillä käyttöä? Onhan teillä muitakin mainoksia, niin eihän niitäkään kukaan jaa....

  VastaaPoista