perjantai 20. huhtikuuta 2012

lazy friday

R: Tulin tänään Saloon moikkaamaan Jennaa. Alunperin Jennan oli tarkoitus lähteä Raumalle viimeistelemään kandia ja mun piti mennä sinne mukaan, mutta kandi valmistuikin jo nyt melkeen kokonaan. Jee, nyt meillä on molemmilla kandit lähes valmiit, eli ette joudu enää kuuntelemaan kandi-valitusta. Heh, pian alkaakin sitten gradu-valitus..


Mulla oli tänään päällä Bershkasta ostettu farkkuliivi, se on kyllä älyttömän kiva. Ei näytä tavallinen raitapaitakaan enää yhtää niin tylsältä.. Ja liivi lämmitti kivasti nahkatakin alla, vähän meinasi tulla kylmä kun odottelin Kupittaalla myöhässä olevaa junaa vesisateessa. Missä se kunnon kevät viipyy? Otettiin Jennan kanssa hauskoja kuvia kun valo tuli kivasti keittiön ikkunasta, suurin osa kuvista on julkaisukelvottomia, hah.


Jenna kävi hakemassa mut juna-asemalta ja käytiin Cittarista ostamassa ruoka-aineita ja tehtiin ihan älyttömän hyvää tonnikalasalaattia. Oon joskus laittanut ohjeenkin tänne blogiin, se löytyy täältä. Pitäisi useammin tehdä ruoaksi salaatteja, nopeeta ja helppoa.


Nyt katsotaan jotain ihan uskomattoman paskaa leffaa (epic movie, mitä hittoa?), juoruillaan ja syödään juustoja, keksejä ja viinirypäleitä. Niin ja valkosuklaata pitkästä aikaa, nam. Huomenna pitääkin varmaan käydä lenkillä.. Käytiin äsken saunassakin, aikas onnistunut perjantai-ilta siis. Vähän olisi kiva jos olisi kotonakin sauna, kävisin siellä varmaan monta kertaa viikossa.. Nyt jatketaan iltaa rauhallisissa merkeissä, huomenna aamulla torille aamupalalle. Salossa on pakko käydä aamuisin torilla aamukahvilla, täällä on Suomen parhaat torikahvilat. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. tuota salaattia pitäisi kokeilla, on sen verran hyvännäköistä

    VastaaPoista