lauantai 14. huhtikuuta 2012

Korista, kaljaa ja kandia!

J: Huh, pari viime päivää on ollut täynnä juoksemista paikasta toiseen, kivojen ihmisten kanssa hengailua ja prosen tekoa! Lähdin eilen heti töistä ajelemaan Raumalle ja pari tyttöä istui oven takana odottelemassa, kun vihdoin selvisin tänne! Ei siis huonompi kotiinpaluu.. Vedettiin keltaiset haalarit jalkaan ja lähdettiin kiertämään Rauman pubeja.. Kiitos vaan olutviestille, tuli taas käytyä sellaisissa paikoissa, joihin en normaalisti poikkeaisi Yhtensä esimerkkinä voisin mainita Afroditen, Raumalaiset tietää mistä puhun;)
Oli kyllä ihan mahtava ilta. Edes sade ei latistanut tunnelmaa! Kengät ja sukat kastuivat ja sateenvarjokaan ei meinannut pysyä kasassa, mutta hauskaa oli. Ei oo taas moneen aikaan tullut naurettua ja tanssittua yhtä paljon.. Jouduin valitettavasti jättämään laatuseuran ja Dominon tanssilattian ennen kahta, sillä aamulla oli taas aikainen herätys.. Muutaman tunnin yöunien jälkeen nousin pirteänä ja suuntasin C-tyttöjen peliin "valmentamaan", eli hengaamaan vaihtopenkille ja ottamaan kuvia! Voitto sieltä tuli jälleen kerran ja tytöt voittivat Läntisen alueen mestaruuden, jeejee! Mä tosin jouduin jättämään kultapelin välistä, sillä olin lupautunut viettämään aikaa ystävämme kandin kanssa..


Maria tuli joskus yhden jälkeen mun luo ja istuttiin siitä saakka, ruokataukoa lukuunottamatta, nenät kiinni läppäreissä ja tehtiin hommia.  Kyllä se sieltä valmistuu! Sama juttu jatkuu huomenna, joten taidan tästä mennä nukkumaan.. Ihana päästä omaan sänkyyn pitkästä aikaa.. Hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia:

 1. haha, joo Afroditeen ei kyllä varmaan juuri muuten kuin olutviestin tiimoilta tuu piipahdettua :DD

  VastaaPoista
 2. Mie niin kaipaisin jotain joukkuepeliä taas. Osais vaan täältä suunnilta löytää jonkun porukan kuka ottais pelaamaan. Nuoremapana pelattiin jalkapalloa. Nykyään tuntuis säbä ehkä omalta lajilta :)
  Koris on aina kyllä ollut huippua, kotikonnuilla ei vaan siihen mitään joukkuetta ollut. Koulunliikuntatunnitkin oli ihan mälsää kun Jenpan kans kahdestaan vaan pelattiin vastakkain :D samalla puolella ei saatu koskaan pelata :D

  VastaaPoista
 3. Afroditen tehtävä oli ihan tylsä, ei oltu ees tarpeeks humalassa ku sitä suoritettiin... :D mut mä taisin nähdä sut Dominossa ohimennen!

  VastaaPoista