perjantai 13. huhtikuuta 2012

kolmen ruokalajin illallinen


R: Mulla on vähän lomailu jäänyt päälle! Mun piti reippaasti jatkaa opiskeluja heti pääsiäisen jälkeen, mutta toisin kävi.. Oon lomaillut, nauttinut olosta, urheillut, hengaillut, syönyt, katsonut elokuvia ja tehnyt kaikkea muuta yhtä turhaa. Kaiken lisäksi sain kuulla että sain alkukesäksi töitä, joten nyt voikin hyvällä omalla tunnolla ottaa vähän rennommin!

Tehtiin tänään illalla ihan älyttömän hyvää ruokaa, kun vihdoin jaksettiin kauppaan asti raahautua. Alkuun oli tomaattia ja mozzarellaa, pääruoaksi täytettyjä paprikoita ja jälkkäriksi vielä vadelmarahkaa. Ihan luksusta, en muista koska viimeksi olisin kokkaillut mitään näinkin vaativaa.. Ruoan kaveriksi oli uutta Garage-lonkeroa (vai onko tuo siideriä?), joka oli yllättävän hyvää. Meillä on siis ihan rauhallinen perjantai-ilta, sillä huomenna mulla on sitsit! Pitää kerätä voimia.. Nyt ehkä vielä joku leffa ja sitten nukkumaan, hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, näyttää kyllä niin hyvältä!
  Hauskoja sitsejä, hassua että teillä on sitsit viikonloppuna, oon aina ajatellut että kaikki opiskelijatapahtumat on viikolla, mut toihan on äärettömän kätevää! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Ei nyt kyllä liity MILLÄÄN TAVALLA tähän postaukseen , mutta olisitko halukas myymään tota
  Heidi Klum toppia joka oli jossakin vuoden 2009- postauksessa päälläsi? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ja maistui myös!

  Salla: Oli hyvää ;) Mun kaveritkin on ihmetellyt miksi meillä on viikonloppuisin sitsit, itse en edes tajunnut että siinä on jotain outoa :D Kevään synttärisitsit on aina ollut viikonloppuisin..

  Anonyymi: Hmmm, joo jos se on tallessa! Muistaakseni en ole sitä myynyt, eli kai se löytyy. Ja se on siis ihan perus tiukka t-paita, ei toppi vaikka niitä samoja oli myös toppina sillon. Laita vaikka sähköpostia jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 5. voisitte vaikka molemmat pistää huutonetiin vaatteitanne mitä ei tule käytettyä =))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Niitä on vähän rasittava postittaa :S Mutta harkitaan!

  VastaaPoista