perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ulkona!

J: Olen kirjottanut tätä postausta joku ikuisuuden, kiitos vaan Bloggerin uudistuneelle ulkonäölle. Ensin kesti hetki ennen kun tajusin mistä saan uuden tekstin, sen jälkeen en löytänyt tallentamaani tekstiä luonnoksista ja äsken tuijottelin ruutua ikuisuuden löytääkseni esikatselun.. Vaikeaa!


Pidin eilen hermotauon (kandin)kirjoittamisesta ja suuntasin Vuohensaareen "bongailemaan lintuja".. Bongailu ei ollut kovin vaikeaa, sillä rannassa oli kauhea lauma lokkeja! En ole mikään lokkien ylin ystävä, mutta niiden kirkuna muistuttaa ihanasti lapsuuden kesistä ja onkireissuista mamman ja pappan mökillä.. Nyt kuitenkin liika oli liikaa ja nyt en todellakaan nauttinut siitä kirkunasta! Otin parit kuvat, kävelin tuulisella rannalla hetken ja lopulta luovutin ja tulin takaisin kotiin. Ennen lähtöä bongasin kuitenkin vielä ruman joutsenen ja pari eksyneen näköistä sorsaa. Sellainen luontoretki. 


Tänään olen jatkanut luonnonläheisissä merkeissä ja käynyt lasten kanssa metsässä. Tarkoitus oli bongailla keväänmerkkejä, ja jonkin verran niitä löytyikin..Tosin lähinnä vaan koiran kakkaa tien vieressä ja lumen alta paljastuneita roskia. Löydettiin me onneksi yksi leskenlehtikin, jota kaikki kaksikymmentä sitten tuijoteltiin innoissamme! Kyllä se kevät vielä tulee, vaikka alkuviikon lumisateiden jälkeen ei jaksaisi uskoa.


Uskoa alkaa loppua myös tuon kandin kanssa.. Miten yhden lähdeluettelon tekemisessä voi kestää näin kauan? Entä miten omaa teksti voikin olla noin huonoa? Huomenna on deadline ja kai joku räpellys lähtee ohjaajalle.. Sen jälkeen voisinkin ottaa kaksi päivää ihan rennosti ja vaikka tehdä Riikan kanssa jotain kivaa!;)

5 kommenttia:

 1. ihania kuvia, tosi kaunista :) hei oon varma että sun kandi on tosi hyvä, oot vaan liian kriittinen ;) tsemppiä.:)

  VastaaPoista
 2. hienot kuvat (taas) :)

  VastaaPoista
 3. todella ihania kuvia! kaunis blogi!
  xx

  VastaaPoista
 4. Petra: Kiitos :)

  Senja: Heh, toivotaan niin! Kiitos!

  Anonyymi: Kitos!:)

  vilitruusut: tuplakiitos!

  VastaaPoista