keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ajatuksenvirta

Melkein kaikki H&M


J: Mun pää on tyhjä, tyhjä, tyhjä.. Viimeisetkin ajatukset oksensin ulos hetki sitten epämääräisenä ajatuksenvirtana terveystiedon kurssityöhön, jonka palautus on huomenna aamulla. En ole ikinä varmaan palauttanut yhtä huonoa työtä. Sääliykköstä odotellessa, en meinaa halua nähdä sitä tekstiä enää koskaan.

Enää pitäisi jaksaa liikkua sen verran, että siirryn tästä tuolilta tuohon parin metrin päähän sänkyyn nukkumaan. Tällä hetkellä sekin ajatus tuntuu ylivoimaisen rankalta. Ehkä nukun tässä? Uni varmaan tulisi ihan yhtä nopeasti istuessakin. Taidan kuitenkin raahautua sänkyyn, ettei oo paikat ihan jumissa aamulla. Tai ne on varmaan muutenkin, sillä kävin illalla juoksemassa kevään pisimmän lenkin. Kaukana ollaan syksyn ennätyksistä edelleen, mutta joka kerta jalat nousee jo kevyemmin ja kevyemmin. Nyt nukkumaan, että pääsen aamulla ennen seitsemää taas sängystä ylös ja töihin.

Ps. Pitäiskö kuvistakin sanoa jotain? Kyseessä eilinen asu, vaikka väreistä (ja okei noista vaatteistakin) päätellen ne on suoraan 1960-luvulta.

5 kommenttia:

 1. Voih, kuulostat jotenkin tosi väsyneeltä :S Toivottavasti kevään kiire alkaa helpottaa pian!

  VastaaPoista
 2. kivanoloinen blogi sulla :)

  VastaaPoista
 3. Ootte ollut ihan meidän kulmilla kuvailemassa. Niinkin lähellä, että yhdessä kuvassa vähän kuin vilahtaa talo, jossa majailen.... ;)

  VastaaPoista
 4. Katri: Apua, asut varmaan sit ihan mun naapurissa ;)

  VastaaPoista
 5. Salla: Kyllä se helpottaa viimeistään kesäkuuss!;) Sitten tää tyttö lomailee..

  Saana: Kiitos :>

  Katri: Siistiä! Rakastan tuota seutua, itsekin tullut siellä asuttua muutama vuosi sitten!

  VastaaPoista