sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

wanted


R: Mun on pakko saada kevääksi ja kesäksi tollanen biker-liivi! Onko jollain havaintoja mistä tuollaisen voisi löytää? H&M:ssä oli joskus ihan täydellisiä, mutta sillon jäi ostamatta.. Oon monissa blogeissa kateellisena viime aikoina törmännyt kivoihin liiveihin, mäkin haluan oman! Löysin Topshopin sivuilta tosi kivan mallisen (kollaasissa), mutta se on tällä hetkellä vähän kallis mun budjetille (42 puntaa+pk:t).. Eli etsintä jatkuu. Toi punainen n* sivuilta löytynyt olisi myös  kivan mallinen, mutta haluan liivin jossa ei ole vyötä. Ja mieluiten mustan tai valkoisen.

Farkkuliivillekin olisi varmaan käyttöä, oon ihan kateellinen Jennan tässä postauksessa näkyvästä liivistä. Se on muuten leikattu farkkutakista joka löytyi kirppikseltä naurettavan halvalla, pitäisi ehkä lähteä kirppikselle. Mutta, jos on havaintoja biker-liiveistä niin let me know! Mä jatkan nyt sunnuntain viettoa ja huomisen loppuseminaarin panikointia..

6 kommenttia:

 1. Haahaa Turun Carlingsissa ja GT:ssä ainakin itse pongasin. Se Carlingsin ainakin oli upea, mutta itse näytin siinä ihan pubiruusulta :DD hahas.

  VastaaPoista
 2. Itekkin oon himoinnut ties kuinka kauan tommoista liiviä! Ei vaan tunnu mistään löytyvän :-(

  VastaaPoista
 3. DIY! Ajattelin leikellä mun vanhasta bikertakista hihat pois, sitä ei kuitenkaan enää voisi käyttää. Saa nähdä miten onnistuu :D

  VastaaPoista
 4. GT:n nettikaupas ainaki oli :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vinkeistä :) GT:n sivuilla oli yksi hyvännäköinen, pitää mennä katsomaan ja sovittelemaan kauppaan..

  VastaaPoista