torstai 8. maaliskuuta 2012

Värikästä naistenpäivää!


R: Mun viime viikkoinen H&M:n tilaus oli tosi onnistunut. Ja toimituskin oli tosi nopea, kerrankin näin! Vaikka kaulakoru olikin vähän erilainen kun luulin, niin sekin on silti tosi kiva. Luulin siis että se on ihan vaan sellanen rengas, mutta ihastuin tohonkin heti kun näin, vaikka onkin vähän erilainen. Kynsilakka on just sopivan oranssi, lakkaan sillä heti kynnet kun jaksan ottaa vanhat pois.. Eli mut tuntien joskus ensi viikolla.. Mintunvihreän neuleen kohtaloa mietin vähän aikaa, mutta tulin siihen tulokseen että se näyttää uskomattoman hyvältä vaaleiden farkkushortsien kanssa. Ja rusketuksen kanssa tietty!

Ja jotain pinkkiäkin tähän postaukseen, kävin tasa-arvon nimissä ostamassa kotimatkalla meille tollaset söpöt pinkit munkit naistenpäivän kunniaksi. Mä en ole mikään naistenpäivän fani, missä on miestenpäivä? Okei, Marian aamuisen fb-päivityksen innoittamana googletin ja sellanen tosiaan on, muistakaa miestenpäivä marraskuussa! Ja 8.3 mä en jaksa juhlia muutenkaan, kun 9.3 on todellista aihetta juhlaan, hih. Mä alan nyt lukemaan tenttiin. Tai siis katsomaan youtube videoita. Valtio-opin tenttimateriaaleihin kuuluu 4 tuntia youtube-videoita kv-teorioihin liittyen. Ihmeen mielenkiintoista ja kiva tenttilukemisen vaihteluksi katsoa välillä videoita.. Moikka!

Mitäs tykkäätte mun H&M:n tilauksesta? Entä naistenpäivästä?

2 kommenttia:

  1. Hihhi hyvää naistenpäivää!

    Itse miellä naistenpäivän enemmän tasa-arvoa tukevaksi jutuksi, sillä sehän sen perimmäinen idea on ollut. Kuitenkin edelleenkin esim samoilla aloilla voi miesten palkka olla naisten palkkaa suurempi jne. Eli ihan hyvä välillä vähän korostaa naisia, kun edelleen ollaan joissakin jutuissa aika alakynnessä.

    VastaaPoista
  2. Katri: No hoo, tottahan toikin. Mutta tavallaan tä on vähän sama kun se että naiset vaatii tasa-arvoa, mutta eivät silti ikinä suostuisi siihen että armeija on pakollinen kaikille :D monimutkaisia juttuja..

    VastaaPoista