tiistai 27. maaliskuuta 2012

vapaita päiviä


R: Vähän mä tykkään vapaapäivistä kun saa tehdä mitä haluaa! Syödä vaikka vaahtokarkkeja aamupalaksi jos haluaa.. Eilen hengailin aamupäivän kotona, katsoin telkkaria ja luin blogeja. Iltapäivällä lähdettiin etsimään poikakaverille takkia, käytiin Myllyssä ja Skanssissa. Mä yritin pysytellä ihan vaan miesten osastoilla, etten tuhlaisi kaikkia rahoja ennen matkaa. Jimmy Whoo -kangaskassin ostin silti, ihan paras! Janne löysi kivan takin, mutta ei ostanut sitä vielä, koska mennään tänään vielä katsomaan jos Zarasta löytyisi kivempi. Kaupoissa kiertelyn jälkeen käytiin syömässä ja vuokrattiin leffa, 50/50. Se oli yllättävän hyvä!

Tänään olen ehtinyt jo siivoamaan ja leipomaan aamupalaksi kasvispasteijoita, nam! Nyt olisi tarkoitus lähteä kaupungille ja käydä Birdiessä syömässä! Ostin sinne aikoja sitten CityDealista lahjakortin, pakko vihdoin käyttää. Saa nähdä onko siellä yhtä hyviä siipiä kun Siipiravintolassa..

P.S Jenna, katso, mulla on sun laukku!

8 kommenttia:

 1. 50/50 on melkeen yhtä ihana ku 500 days of summer! :D eikä toki johdu pääosan miesnäyttelijästä...

  VastaaPoista
 2. haha hassua :D nimittäin mekin etittiin eilen carlolle koko päivä uutta takkia eikä löydetty millään! okei yksi kiva löytyi mutta sitä ei ollut enää missään turun H&M:ssä oikeassa koossa jäljellä niin luovutettiin. ja mentiin vuokraamaan myös 50/50 ja tykättiin! niin hyvä näyttelijä pääosassa ;)

  ja tänään käytiin zarassa vielä katsomassa takkia ja LÖYTYI. haha vihdoin, eihän tässä ole kun koko pietari, turku ja helsinki kohta koluttu :D hassua kun tuntuu, että miehille ei ole mitään kivoja takkeja tänä keväänä...mutta zarasta tosiaan löytyi ihan mahtava tummasininen farkkutakki, kannattaa käydä kokeilemassa heh;)

  joo olipa järkevä kommentti. oli vaan hassua miten samoja juttuja ollaan tehty:D

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen neule pilkottaa tuolta takin alta! Mulla on ostoslistalla jotakin vihreää, koska mun uudessa luomiväripaletissa on maailman täydellisin vihreän sävy :D

  VastaaPoista
 4. Lovee your bag! Who is it by? Check out my blog and follow me!

  xo
  ejc

  www.stilettobeats.com

  VastaaPoista
 5. toi carlingsin kangaskassi on kyllä nii hyvä :D oon iteki kattellu monet kerrat :)
  http://onmyway-ilona.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. toi carlingsin kangaskassi on kyllä nii hyvä :D oon iteki kattellu monet kerrat :)
  http://onmyway-ilona.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Toi Jimmy Whoo -kassi on ihan paras! :D

  VastaaPoista