perjantai 16. maaliskuuta 2012

unelmien asu

R: Jos saisin päättää, niin olisin tällä hetkellä yllä olevassa asussa jossain lämpimässä paikassa kylmä siideri kädessä. En kotona lukemassa sosiaalioikeutta ja harmittelemassa aamupäivällä ollutta tenttiä johon en osanut vastata. Ei kyllä mikään yllätys etten osannut vastata, ehdin lukea vaan yhden aihealueen kolmesta kirjasta. Huhtikuussa sitten uusi yritys.. Huomasin eilen että ltä* saa tilattua ilman postikuluja maaliskuun loppuun asti ja tein sen kunniaksi ton kollaasin. Kaikki muut on ltä paitsi shortsit, ne on henkkamaukalta. Toi toppi on aivan ihana! Tekisi mieli tilata, mutta ehkä säästän ennemmin reissuja varten. Ei ole yhtään shoppailufiilis, ei edes nettishoppailufiilis.. Enemmän sellanen haaveilufiilis!

Taidan jatkaa kouluhommia, ensi viikolla on kaksi sosiaalioikeuden tenttiä. En ole tämän kolmen vuoden aikana vihannut mitään kurssia yhtä paljon kun tota sosiaalioikeutta, se ei ole mun juttu ollenkaan.. Tähän asti olen pystynyt lykkäämään kursseja, nyt ne on pakko suorittaa jos haluan kandin paperit joskus. Sen nyt ainakin opin että minkä taakseen jättää sen eestään löytää.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Just tollaset farkkushortsit haluaisin kesäks! Ihana malli ja väri!

  VastaaPoista
 2. Hih, täällä Saksassa oli tänään noin 20 astetta lämmintä ja päivällä olis kovasti tehnyt mieli saada shortsit jalkaan! Kamala hinku ostaa kevät/kesävaatteita, mutta samoilla linjoilla oon, eli rahat taitaa mennä ennemmin matkailuun :)

  VastaaPoista
 3. Reetta: Eikun tilaamaan ;)

  Miffa: ooii, koskakohan saadaan Suomeen tuollaiset lämpötilat! Onneksi enää 1,5 viikkoa Budapestin matkaan ja siellä on jo melkeen 20 astetta, uskaltaisikohan ottaa shortsit mukaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin se sosiaalioikeus menee, ei se oo niin paha loppujen lopuks! Jos mullakin meni lopulta ihan hyvin se, niin kyl sullaki onnistuu ;)!

  VastaaPoista
 5. Mirka: Mua vaan pelottaa kun en oo ehtinyt lukea oikeen :S En oo vielä edes alottanut, kun tiistaina on se A-osa ni oon lukenut siihen ja kun viime viikolla oli ne valtio-opit niin ei ehtinyt yhtään ennakoimaan!

  VastaaPoista
 6. Ihana asu! Niin rento :) tykkään tuosta topista ja shortseista ja kengät on ihanat kans!

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Olis kiva, jos esittelisitte blogeja, joita luette :)

  VastaaPoista
 8. Ihana toi toppi!! :) <3

  iiiiddaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Toi toppi ois kyllä aika pähee!

  (Harjoittelun ja loman perään alko tänään koulu - motivaatio aika nollassa. Siideri ja aurinko houkuttais)

  VastaaPoista
 10. Materialgal: Juu mäkin tykkään!

  Anonyymi: Hmmm, voishan sellasen postauksen tehdä..

  Iida: No niinpä!

  Jenniemi: Aurinko ja siideri on aika hyvä yhdistelmä ;)

  VastaaPoista