torstai 22. maaliskuuta 2012

taukoilua


housut H&M
paita Pull&Bear
takki ja huivi Primark
kengät Converse
kangaskassi Kymppilinja


R: Onneksi olen nainen ja osaan tehdä kahta asiaa yhtä aikaa. Eli voin käyttää Salkkarit-tauon hyväksi ja tulla samalla postailemaan! Vaikka luettavaa on ihan laittoman paljon vielä ja tentistä läpi pääseminen vaikuttaa aika mahdottomalta, niin pakko silti pitää taukoa lukemisesta salkkarien ajan. Eihän lukemiseen jaksa edes koko ajan keskittyä. Tässä siis tiistainen asu, joka jo vähän tässä postauksessa vilahtikin. Talvella jo mietin, miten hyvin punaiset housut ja farkkupaita sopii yhteen. Se tuntui kuitenkin niin keväiseltä yhdistelmältä, että vasta nyt uskaltaiduin kyseisessä asussa ulos. Ja nahkatakkikin pääsi ulos ekaa kertaa tänä keväänä, hyvin pärjäsi kun oltiin autolla liikenteessä. Tykkäättekö?

Mä oon niiin innoissani että huomenna tentin jälkeen alkaa pieni "loma". Kandiakaan en saa tehtyä loppuun ennen kun käyn tapaamassa ohjaajaa, mutta kävi niin huono (mun hermojen kannalta hyvä) tuuri että mun ohjaaja on jossain reissussa ensi viikolla, joten tapaaminen siirtyy huhtikuun alkuun. Eipä se oikeastaan haittaa, kun kypsäriinkin ehdin vasta huhtikuun puolessa välissä. Ihana että saa välillä ihan hyvällä omalla tunnolla olla koneella, katsoa leffoja ja käydä lenkillä. Mutta, ei sen enempää opiskelujuttuja, nyt salkkarien pariin! Voi Seppo, lopeta se juominen. Mä taidan ottaa salkkarit vähän liian vakavasti..

5 kommenttia:

 1. Rakastan nahkatakki/farkkupaita-yhdistelmää! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. et oo ainut tossa salkkari hommassa! panikoin jo nyt pitkäperjantain "jännäri" jaksoo! :D:D

  VastaaPoista
 3. ompa mielettömän ihana yhdistelmä ! oon koittanu löytää täydellisiä värikkäitä pillejä, eilen kokeilin pastellin neonoransseja (....) mut ei ne oikein natsannu mulle :D noi ois kivat !

  VastaaPoista
 4. Emma: Minäkin!

  Mira: Kiitos :)

  EMMA: Heh, kiva kuulla.. ;)

  Hanna: Kiitos! Nyt kyllä on paljon kivoja pillifarkkuja monessa paikassa, harmi vaan että ne "pillit" on mulle ainakin usein löysiä. Tolleen kun noi tän postauksen.

  VastaaPoista