maanantai 19. maaliskuuta 2012

still alive

J: Mulla ei ole mitään fiksua asiaa, mutta ajattelin silti tulla kertomaan kuulumisia. Viime postauksen jälkeen oon lähinnä hengannut neljän seinän sisällä kuumessa. Jouduin heti kolmannella työviikolla saikulle, kun mulle nousi ensimmäistä kertaa moneen vuoteen oikein kunnon kuume. Mun mittakaavassa on paljon, jos mittari lähentelee 38 astetta. Ei kyllä tullut isona yllätyksenä, sillä tuolla päiväkodissa on aika paljon kaikkia tauteja ollut liikkeellä.
Torstain jälkeen en ole siis tehnyt mitään. En ole edes jaksanut lueskella blogeja, kun jokaisella vaan riemutaan joko ihanasta kevätsäästä, Indiedaysin 2v bileistä tai muusta hauskasta. Bläääääh, masentava lukea sellaisia sillon kun oman elämän kohokohta on lauantai aamun muumit ja äitin kaupasta tuomat herkut.

Ei nyt muutekaan oikein sytytä tämä postailu, jotenkin työt ja koulu imee kaiken energian.. Kuukauden aikana pitäisi kirjottaa yksi iso raportti, kandi, pari korvaavaa tehtävää ja enkun lopputyö. Lupaan kirjotella tänne vaan sillon kun mulla on oikeasti asiaa, enkä tylsistyttää teitä mun koulu- tai työjutuilla.

Nyt pitäisi lähettää pari spostia ja sitten tuleekin jo Salatut Elämät, toinen elämäni kohokohta.. Onneksi huomenna on sentään jotain kivaa tiedossa, kun näen Riikkaa töiden jälkeen! Turusta jatkan matkaa taas vaihteeksi Raumalle, en olekaan moneen aikaan sinne ajellut ;)

6 kommenttia:

 1. Kauheen ikävää kun tuntuu että kaikilla on kiire ja kaikki sairastaa! Itekkin oon taistellut koko ajan sitä vastaan, ettei flunssa sais kunnolla otetta :P Pikaista paranemista sulle!! :)

  VastaaPoista
 2. pikaista paranemista sinne! jos yhtään lohduttaa, tänään olisin itsekin ollut mieluusti neljän seinän sisällä sen sijaan että kastuin litimäräksi kun taivaalta tuli jotain loskan ja lumen sekoitusta ja lujaa :D eli se siitä keväästä.

  VastaaPoista
 3. oi mäkin haluan kattoo muumeja! <3

  VastaaPoista
 4. Sullahan on ihana kohokohta elämässäsi, muumit ja herkut!

  Eikös tuommoiset "pikkujutut" ole niitä parhaimpia asioita elämässä? Itse ajattelen ainakin niin (vaikka itse muumeja tulee harvemmin katsottua, yleisesti ottaen tarkoitan sellaista möllöttelyä hyvän sarjan/kirjan parissa)

  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 5. Päiväkodista varmasti nappaa kaikki taudit. Yleensä kaikki opiskelijat sairastuu heti.

  Itse just täs puntaroin, että oonko onnistunut nappaan vatsataudin itelleni vai kuvottaako mua ihan muuten vaan...

  VastaaPoista
 6. Maya: Kiitos, nyt on jo parempi:)

  Senja: Nojoo, onhan tossa saikussa hyvätkin puolet!

  Riikka: Muumit <3 Yle Areenasta taitaa näkyä..

  Teea: Nojoo, kunhan elämä ei rakennu niiden ympärille:D

  Katri: Juu totta. Toivottavasti oli eka ja vika kerta tässä kolmen kuukauden aikana.. Ei oo kiva jos sijaiselle pitää olla koko ajan hommaamassa sijaista!

  VastaaPoista