tiistai 13. maaliskuuta 2012

randomR: Moiii pitkästä aikaa (okei, kolme kokonaista blogitonta päivää on pitkä aika)! Tässä vähän randomkuvia viime päiviltä, mulla on ihan kamala tenttiputki meneillään niin ei ole oikeen ehtinyt bloggailemaan. Viikonloppukin meni melkeen kokonaan lukiessa, lauantaina tosin käytiin illalla kaverien luona syömässä, se onkin ainut kerta kun olen viime päivinä poistunut kotoa jonnekin muualle kun yliopistolle, tylsää.

Tänään oli tenttiputken eka tentti, se meni ihmeen hyvin siihen nähden miten vähän ehdin lukea. Perjantaiksi olisi vielä kolme (!) kirjaa luettavana ja sitten ensi viikolla vielä kaksi tenttiä, eli hullu kiire lukemisen kanssa. Ehkä kuitenkin jaksan, sillä sen jälkeen alkaakin odotettu loma, jee. Ensin olisi vuorossa Budapestin matka ja sitten onkin jo pääsiäinen ja perinteinen Easter-turnaus Lahdessa. Okei, kandin palautus ja kypsäri pitäisi johonkin väliin mahduttaa, mutta silti jee. Tuntuu että tämä kevät menee ihan kamalalla vauhdilla, nythän maaliskuukin on jo melkeen puolessa välissä. En varmaan ole ainut jonka mielestä aika menee kamalaa vauhtia?

Tehtiin tänään mun tentin jälkeen sushia, Janne oli onneksi keittänyt riisin valmiiksi niin sain nopeasti käärittyä ne kun tulin kotiin. Nyt on maha täynnä sushia ja voisin jatkaa lukemista, heippa!

2 kommenttia: