tiistai 27. maaliskuuta 2012

my monday!

J: Päätin aamulla tehdä "päivä Jennan kanssa" -postauksen, kun niistä aina tykätään! Aika peruspäivä arkipäivä  on kyseessä.

Heräsin aamulla ja tuli aika nopea nousu ylös sängystä, kun huomasin kännykän akun loppuneen ja en tiennyt yhtään mitä kello on! Juoksin keittiöön katsomaan ja onnekseni kello oli vasta varttia vaille kahdeksan ja herätys olisi ollut kahdeksalta.. Melkein iski paniikki. Ei olisi ollut kivaa myähästyä maanantai aamuna töistä! Nousin heti ylös ja pikaisen suihkun, meikkauksen ja hiusten kuivaamisen jälkeen sain lukea lehden rauhassa ja syödä aamupalan.


Vähän ennen puolta kymmentä puin, laitoin kamat kasaan ja lähdin kävelemään päiväkodille päin. Mulla on vähän alle vartin kävelymatka, just sopivan pituinen heräämisen..


En ehtinyt edes ovesta sisälle, kun mua vastassa oli jo lapsilauma! Lähdettiin koko porukka läheiselle koululle vähän "telinevoimistelemaan". Lapset tykkäs ja munkin aamupäivä meni supernopeasti! Itseasiassa koko työpäivä meni todella nopeasti. Ennen kun huomasinkaan, kello oli varttia vaille viisi ja pääsin töistä kotiin.


Kotona, tai siis porukoiden luona, jossa asun nyt nämä pari kuukautta, olin hieman ennen viittä. Avasin heti koneen ja tsekkasin nopeasti sähköpostit, blogin, facebookin, Turun vuokrakämpät (iskee pian stressi jos en löydä asuntoa!) ja työpaikat.. Tai no ei voi sanoa, että nopeasti. Melkein puoli tuntia siinä meni! Datailun jälkeen otin auton ja ajelin Salon keskustaan, sillä piti käydä lainaamassa kirjastosta iso kasa kirjoja.. Salo oli aika autio, kuten yleensäkin.


Kävin samalla reissulla pikaisesti H&M:ssä ja JC:ssä.. Mitään en kuitenkaan ostanut.. En edes sovittanut, vaikka molemmissa olikin aika paljon kivoja juttuja. Pitää toivoa, että sieltä Budapestista löydän kaikkea kivaa, sillä oon jättänyt niin paljon kaikkia kivoja juttuja ostamatta täällä Suomessa.. (esim. nämä mintunvihreät housut.. Mun koko oli loppu:()
Kävin vielä ruokakaupassa ennen kotiin menoa ja takaisin ehdin juuri sopivasti salkkareiksi. Ei vitsit se on tyhmä ohjelma, mutta pakko se silti on joka ilta katsoa! Olen koukussa, myönnän. Loppuillan olen ollut koneella ja katsonut samalla pari jaksoa Täydellisiä naisia..

Sorruin kaupassa ja ostin Parrotin irtopähkinöitä! Ne on vaan niin parhaita. Oon possu.. Laiska possu! Tänäänkin olisin voinut olla vähän ahkerampi ja koittaa edes tehdä kandia tai muita koulujuttuja, mutta ei. Lenkillekin olisi voinut mennä.. Huomenna kyllä ryhdistäydyn! Kivempi lähteä reissuun, jos on edes jotain koulujuttuja tehnyt viimeisen parin viikon aikana! Työt vaan imee aika hyvin kaikki voimat, eikä päivien jälkeen vaan jaksaisi.. Pakko kuitenkin jaksaa! Onneksi illat on ihanan valoisia ja siitä saa energiaa;)

Kello on taas ihan liikaa, pitäisi laittaa kone kiinni ja mennä nukkumaan. Taidan lukea vielä vähän ravitsemustietoa.. Kerrankin on mielenkiintoinen tenttikirja! Tentti on tosin vasta kuukauden päästä.. Taidan vältellä lukemisella niitä muita hommia. Hyvät yöt kaikille!

4 kommenttia:

 1. Multa on mennyt vähän ohi, mutta siis oletko nyt muuttamassa Turkuun? :) Opiskeletko sitten siellä joitakin sivuaineita, joita ei ole Raumalla?

  VastaaPoista
 2. multa olis toukokuun lopulla vapautumassa ainakin aika kiva yksiö caribian läheltä :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiitti!

  Anonyymi: Juu oon! En tiedä vielä mitä opiskelen;D Kaipaan vaihtelua Raumaan..

  Anonyymi: laita spostia: kaksiyhdenhinnalla@gmail.com ja kerro lisää! :) kiitooos!

  VastaaPoista