lauantai 10. maaliskuuta 2012

my 24th bday


R: Mun eilinen synttäripäivä oli aika onnistunut! Ei tässä iässä synttärissä enää mitään erikoista ole, mutta sainpahan ainakin hyvän tekosyyn olla yhden päivän tekemättä kouluhommia. Kavereiden kanssa juhlitaan sitten myöhemmin..

Aamu alkoi eilen koti-brunssilla, poikakaveri oli yövuoron jälkeen käynyt ostamassa herkkuja! Syötiin hyvin ja katsottiin How i met your motheria. Iltapäivällä lähdettiin kaupungille ja sain Jannelta lahjan, jee. Mä olin kyllä sanonut että, se ei saa ostaa mitään, koska joululahja oli niin kallis. Sain kuitenkin yhden muumimukin lisää ja Budapestin matkaoppaan. Tämä uusi muumimuki on ilmeisesti Helsingin desgin-pääkaupunkivuoden kunniaksi tehty ja sitä saa ymmärtääkseni vaan Stockalta. Muumifaneille tiedoksi, nyt on tullut toinenkin uusi muumimuki ja huhtikuussa tulee taas seuraava. Apua, ei köyhällä opiskelijalla ole varaa ostaa kaikkia. Eli jos joku haluaa ostaa mulle synttärilahjan niin muumimukit on tervetulleita, hah! Vaikka ne ei pian enää mahdu kaappeihin.

Käytiin shoppailujen jälkeen Aurassa parilla ja oli tarkoitus mennä jonnekin syömään. Ravintola vaihtui kuitenkin pizzaksi kotisohvalla, eli ilta meni rennoissa tunnelmissa. Tänään pitäisi taas palata tenttikirjojen ihmeelliseen maailmaan, ensi viikolla olisi kaksi valtio-opin tenttiä, ei yhtään kiva.. Hauskaa viikonloppua ihanille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. toi muumimuki on jotenkin erityisen kiva! vaikka en olekaan mikää suuri fani tai keräilijä, ton ottaisin mielellään itsellekkin:))!

  VastaaPoista
 2. onnea myöhässä teille molemmille! :)

  mä en oo onneks alkanu muumimukeja keräämään, mulla on ainoastaan se vaaleenpunanen rakkaus-muki, mikä on niin lemppari etten muita mukeja kuitenkaan käyttäis :-D

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut! :) Hyviä kuvia!

  http://littledragonfliess.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Senja: Juu tä on kyllä tosi kiva :)

  Milla: Kiitos! Mulla on melkeen kaikki muumit, mutta silti käytän enimmäkseen niitä suosikkeja :) Paljon kivempi juoda aamukahvi keltaisesta kun harmaasta mukista!

  Linda&Sofia: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Saa onneks tota muumimukia muualtakin :) Ainakin Iittalan omissa kaupoissa oli. Se uus muumimuki on aivan ihana :D

  VastaaPoista
 6. Vuokko: Aijaa! Tavallisissa kaupoissa (siis Prismat jne) mä en kyllä sitä oo nähnyt.. Ai tarkotatko sitä mymmelin äitiä? Se on ihana! Äiti osti sen mulle synttärilahjaksi jee :)

  VastaaPoista